søndag den 9. juni 2019

BeefySauce on da radioz: Sovsen på P3 og anbefalinger til Roskilde


Fik vi egentlig droppet nyheden om herinde, at vi var i nationalradioen forleden?
Oh HELL NO! Det fik vi nemlig ikke gjort, så nu kan I blive happy og få en fed gave til en stenet søndag: En heeeeel time med Beefy og Sauce der slikker dig i ørene på flydende sydsjællandsk!

Vi blev spurgt af en rimelig hiphop flypige, som hedder Fie og er vært på P3s hiphopprogram Sovsen, om vi ville være med til at smide nogle hiphopanbefalinger afsted til Roskilde, og fordi vi arbejder i hiphoppens tjeneste 24/7/365, så sagde vi selvfølgelig Helt Sikkert Dér! Programmet er svøls blevet sendt, men vi lever jo i moderne tider, så hvis du ikke fik optaget det på bånd, da vi var live, så kan det da podcastes!

I programmet anbefaler vi... Hey, lyt dog til programmet og få det at vide homie! Vi er cute og kloge og fortæller jer hvorfor, I skal høre, det vi anbefaler + sender en del Næver-referencer afsted.


Her er et billede umiddelbart efter vi smed programmet afsted. For jer BeefySauce-peeps der ikke har læst bloggen i 5 - 6 år, er det måske lidt skørt at se os sådan uden bjælker på øjnene og i nærmest fuld figur, for back in tha day kørte vi jo en mere anonym stil.. Men nu er missen ude af trussen, og her kan I se de funky fresh ladies, som er inde i BeefySauce og virkelig få en fornemmelse af, hvor grande høj Beefy er/ hvor provokerende lav Sauce er. Pigen i midten er Fie, som er vært på radioprogrammet. Vi giver den max op for hende og ønsker os ENDNU flere piger i hiphopgamet - især den slags der, ligesom hende, er sprøde både indeni og udenpå <3


Ps. Send lige noget love efter Beefys nye Kangol bøllehat - hun fik den selvfølgelig i føllergave af Sauce :-*

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar