tirsdag den 3. juli 2018

Pak til Rosseren med Sauce


 Skal du også på Rosseren og har pakkepanik? Bare rolig homies og homettes, vi har dig selvfølgelig! Sauce lægger her dilleren på disken og viser sin pakning, så du selv kan lave den helt frække hiphoppakning i ro og mag som DJ Nag(e). Ellers kommer I bare forbi Øst og låner en guldkæde <3
1. Svøls skal du have nogle fly kicks med! MEN det er jo ikke vores første Roskilde-rodeo, så vi vil råde dig til ikke at tage dine topfavoritter med, for de bliver måske lidt smadrede..
Protip: Hvis du har nogle lækre sko, som du elsker, men som er som Biggie (altså ready to die), så smid dem ikke ud! Giv dem en æresrunde på festival, og smid dem ud deroppe. Så har du en ting mindre at slæbe med hjem, og dine sko-homies fik et sidste mindre, hvor du var sej.

2. Storetrøjer (ja, det er et ord). Tag din mest dope jakke med, en fed lynlåstrøje i bedste hiphopstil og en strik. Så fryser du ikke, og du ser dejlig ud, uanset hvad du smider på bunden.

3. En form for taske til at have bajere, pung, vand og ekstra bukser i. Vi sporter selvfølgelig Beefysaucenet i flere farver. Der kan præcis være en ramme bajere, en mobil og en tshirt i denne model, så det er altså den perfekte dametaske.

4. Et shitload sokker. Tag lave og korte med, så kan du føle dig forskellig hver dag. Det vigtigste er bare, at du ikke kører bare tæer i skoene. Det ser lame ud og det stinker. Du kan også køre nogle mere funky med print ala dem her:
 Billedresultat for hiphop socks

5. Undertøj. Hvis du tager de små underhakker med, har du plads til flere. Gør ligesom Sauce og pak dine mest Næver bh'er, så bliver du et hit overalt.

6. Poppin' skjorter! Du kan køre skjorte, så du ikke bliver skoldet, så du ikke fryser og så du ikke ligner en, der er usej. Vi digger det så uendeligt meget, og lad os sige det på den her måde:
Kirken har faderen, sønnen og helligånden - Sauce har chiffon, denim og råsilke.
Bare husk kun at knappe den øverste knap (til nøds de to øverste, hvis du har en funky krave), så er du instant hiphop.

7. Guldkæder. Korte, lange, mega lange, tykke, tynde, whatever, bare bling ud! (man kan ikke se det på billedet, men Sauce har pakket 6 par hoops også - svøls i guld)

8. En form for sæt. Du er bare altid fly med et sæt på. Sauce ruller i år i en top og shorts med fritter og burgere på.

9. Du skal klart have shorts med - jo mere farverige, jo bedre. Tænk wild style, tænk Sugarhill gang, tænk Salt'n'pepa. Disse to er sat sammen, som en ode til Beastie Boys, som engang har haft et klassisk Adidas tracksuit i den gul-grønne farvekombi.

   Billedresultat for beastie boys tracksuit

10. T-shirts. Du ser altså bare sprød ud i en crisp T - gerne hvid.

11. Statement piece. Du skal have noget, som bare er fly, lækkert og luksus. Gør som Sauce og tag en kimono med eller find dit egen vej. Vi snakker altså ikke om sådan noget gorillakostume eller de der fetishdragter for dudes med hang til ballonsex, vi mener et stykke stylin' kluns.

12. Lange bukser. Ja, det skal du bare have med, fordi det er koldt om aftenen.

13. Drugs. Gotta do what u gotta do, om du kører Treo, noget til mavsen eller bare vitaminpiller. Vi starter hver morgen i campen med 2 x amerikanske hovedpiller med en røvfuld koffein i. Aloe Vera er til vores lækre hud, så vi er flawless selv efter tusinde bajere og en dag i urinstøv.

14. Hoetøj. Fyr den af og vær dig selv, så nyd livet og tag dit hoetøj med. Vi kører crop, stram eller nedringet, men det er jo bare os. Bare rock det med selvsikkerhed!

Billedresultat for sexy clothes

15. Halsklud/bandana. Hvis du skal have stemme til Em onsdag og Vince Staples lørdag, så skal du passe lidt på halsen, når den store appelsin går i seng. Det bør gøres mere wild end Sauces kulsorte sag

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar