onsdag den 24. maj 2017

Nicki MiNas - Skal det nu være en thang?!

Rygtegryden har kogt et stykke tid med datingsuppe omkring to rappere, som begge er fra Queens: Nemlig Nicki Minaj og Nas.


Men har der måske i virkeligheden været lidt tilløb til det i nogle år egentlig??

Svaret er YEP!

For 5 år siden udgav Nicki "Pink Friday - Roman Reloaded" (BeefySauce har virkelig levet et ægte surferliv med den her chick: Det går op og ned i bølger, og nogle gange er vi helt oppe at flyde, og andre gange får vi bare en klammo ål ind i badedragten og sand i vores ass. Omformuleret: Det var ikke heeeeelt godt det der album..) og derfra kom singlen "Right by my side" som havde Bror Lort aka. Chris Brown featuring OG Nas med i videoen som Nickis boo OG DER BLIVER ALTSÅ NUSSET OG SNAVET MAX!


Vi ved ik' med jer, men hvis vi skulle snave med nogen med kamera på, så skulle det være nogen, vi sys der var fly og frække. Og især når man måske har købt dem til at være med, så ville vi ik' vælge en, der slet ik' tændte ostebålet, 'ing.....

Men Nicki siger, at hun er i cølibat for tiden (det er også sygt trendy at være pt), men at hun har sovet sammen med Nas, sådan helt old school pyjamasparty..

Beefysauce læser dog mellem linjerne på bullshit og siger: "De er kærester, indrøm det nu bare, vi har allerede breaket nyheden".

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar