fredag den 26. maj 2017

Dagens opperen: Future Islands er faktisk ret hiphop!

Selvom BeefySauce primært repper Hiphop og rap, så hører vi altså også andet musik. Men det er som om, at universet leder os mod hiphop alligevel... Tag eksempelvis hvad vi opdagede i dag:Bandet Future Islands har tidligere været på besøg i landet og der missede vi dem (der var vist noget med at Beefy havde billet, men så ikke ku' alligevel, forbi hun skulle til en eller anden konfi), men de kommer nu igen og vi i BeefySauce har aftalt, at vi prøver at mase vores fine asses ind i pitten, når de skal spille på Rosseren Torsdag kl. 16.00 på Arena.

Men ja, altså, i dag sad Sauce på Youtube (helt snickers den bedste musikplatform 4evahhhh) og hørte lidt Future Island og faldt over det lir remake af nummeret Seasons:

Instrumentalen er indspillet af BADBADNOTGOOD (og du skal ik' vær' sad, hvis du ikke kender dem endnu, vi skal nok fortælle dig om dem snart), som kort fortalt er et instrumentalt hiphop/jazz band, der blandt andet har indspillet sweetass instrumentaler af hiphopsamples som "Mass Appeal" og "Brooklyn Zoo". Men altså okay så blev Future Islands lige pludselig mere hiphop.

MEEEEN så sker der sgu det, at det udemokratiske digitale orakel fra Delphi aka. Wikipedia fortæller Sovsen at forsangeren Sam Herring fra Future Islands er rapper! og ik' bar' sådan én der fedter rundt på Chateau Motel og siger, at han er det, men sådan en rigtig én, - Hemlock Ernst kalder han sig -og at han endda har udgivet musik med Madlib!

Han synger sweet og han lyder også ret sweet, når han spytter rim - men altså, hvem fanden gør ikke også det, når Madlib har skruet på knapperne (og ja dak, det må også gerne være patvort'knapperne, hviiiis det nu var.....)

Hør det bedste nummer "Trouble" her:


Så alt i alt, vi har haft en rimelig opperen dag!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar