fredag den 22. april 2016

R.I.P PRINCE: Her lever Princes musik videre i hiphoppen


I går på vej hjem på bededagsferie i Næver fik Beefysauce sammen nyheden om, at Prince desværre er gået bort. Vi sys selvfølgelig, at det er vildt trist, Prince var eminent!

Og hey hans vidunderlige musik lever videre - også i hiphoppen! Men musikken lever i øjeblikket ikke rigtig på Youtube, for Prince hadede internettet og passede godt på rettighederne til hans musik. (hvilket vi synes er ret cool, selv om sauce går på internet-universitet).Princes nummer 'Do me Baby' lever fx videre i Tupacs 'To live and die in L.A"

Kanye West har også samplet Princes nummer 'It's gonna be lonely' på nummeret Big Brother.

Biggie Smalls har også været på Prince-vognen og har samplet fra "Kiss' på det her nummer.Lil' Wayne har også ladet sig inspirere af Princes nummer 'Diamonds and Pearls'. Og han har også lidt småblasfemisk lade sig inspirere til titlen på sit eget track, som hedder 'Diamonds and Girls'.


Gode gamle DJ Quik har også været i gang, og har her ladet sig inspirere af, hvad der i går i bilen mod Næstved var Beefys yndlings prince-nummer, nemlig 'I wanna be your lover' og der er mange mange flere eksempler (LL cool J og Bonnie & Clyde med Jay Z og Beyounce fx).


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar