fredag den 15. april 2016

Future er wack: Et mini-specialeBeefysauce er specialeramt, og derfor har vi da også lige lavet et mini-speciale om Future:

Abstract
Everybody loves Future but BeefySauce thinks he is like listening to ya mama taking a dump. Why is that?

Indledning
Alle tripper over Future, og vi har det bare sådan... Hvorfor gør de det?
Nu er det ikke for at være gammel-sure (Yo! vi ik' blevet 30 eller noget) men vi fatter det sgu bare ikke helt... Nej, faktisk, så synes vi bare, at det er wack!


Afgrænsning af problemfelt og problemformulering
Det er som om, at ingen tør sige, at de ikke kan lide Future. Alle siger bare, at de ikke forstår det. Men der er da mange, som godt tør sige, at de ikke kan lide Nelly eller Kanyes nye stuff? Hvordan kan det være, at Future har fået en eller anden hellig status indenfor rap? Vi prøver her at brække ned, hvad der er med ham der Future:


Baggrund og teori
Future blev døbt Nayvadius DeMun Wilburn (big ups til hans mama og daddy for et svedigt navn!) og er fra Atlanta. Atlanta har fostret Big Boi og André 300 fra Outkast, Ludacris, Trinidad James og TLC, men også mere tvivlsomme gimmickrappere som Silentó, Ilovemakonnen og YingYang twins. Der er altså grobund for noget godt og noget riiimelig skidt.

Gimmickscenen hvor man kan smide vines op og så blive et hit på et eller andet random campus (Rae Sremmurd og IloveMemphis bl.a.), virker til at være en fed fidus i A town, og da Future kom frem med et af sine første store numre, så virkede det til at være netop det: En joke:

          

Komparativ analyse
Igen, vi er sgu ikke så vilde med Trap, det indrømmer vi gerne, men vi kan sgu meget godt lide Cheif Keith og Trap Queen-sangen er totalt vores jam. Problemet med Future er, at det lyder som en gimmick, og den slags plejer at være sjove. Future er for seriøs omkring det hele. Skal alt absolut være med auto-tune, så foretrækker vi til enhver tid T-pain, for dat dude is funny. Hvis vi skal høre dybe tekster, så er det fandme ikke Trap, der skal levere.
Desuden har Future venner overalt, så jeg tror bare, at der kommet en konsensus omkring at han er sej, fordi han har spyttet (bæ)vers på diverses numre.


Diskussion
Det der også er med Future er, at han virker lidt som en nar.. Han har et barn med Ciara (I ved hende supergodten med goodies) som faktisk hedder Future (godt at hans rappernavn ikke var Butthole library doctor , for så var det en rimelig drilleren unge, han ville få).
De to er ikke sammen mere, og han har været ude og give hende en ordentlig sviner, og faktisk en så stor en, så hun har krævet 15 millioner svenske dollars fra ham! Ciara og Ludacris skal være værter på Billboards awardshow, og da de nominerede forleden blev offentliggjort, så ville Ciara ikke engang sige hans navn højt:

           

Det er jo ikke til at sige, om hun ikke også har været nederen overfor ham. Men det er super tarveligt at kalde sin eks-dame for en "has been" når vi vil vove at påstå at Future (for os i hvert fald) er en "hasn't been yet", så måske skal han lige tage en chill pill.

Vi har stadig ikke hørt noget fra Future, som vi ikke synes var dårligt, men vi skal da nok stå der på Roskilde og høre, om han kan overbevise os - i det mindste kan man sangene, for han laver jo kun den samme sang hele tiden, og den er sgu ikke særlig kompliceret...

Der er altså ikke så meget andet ved duden end, at han har kendte venner og så ser han pissesej ud -jep vi anerkender totalt hans stil, han ser så skidesej ud og hans hår ligner noget fra Dj Sauces vådeste salondrøm <3

Konklusion
Til alle dem der siger, at Future er king, siger vi bare: Han er nærmere Burger King - noget hurtigfabrikeret stads, som på eller anden måde er blevet udråbt til at være hiphop (no hate to da Wopper, den elsker vi!)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar