fredag den 17. april 2015

Ugens hiphop-news: Nyt fra Tyler, the Creator

Så er han ude med noget nyt. Vi kan sgu meget godt lide ham, han er lækker, laver flot tøj, har en grineren stil og så har han en crazy stemme, og et dope flow altid.


Nu er BeefySauce mest til det organiske samplebaserede old school shiat, men vi kan også godt digge nye ting. Men det alt for elektroniske kan Sauce nogle gange godt stejle lidt over (altså ikke det elektroniske, som lyder som rumskibe - hun ææælsker Deltron 3030 for eksempel). Men Tyler, The Creator gør det sgu godt, også når det bliver lidt for hårdt i både lyrik og beats.

Kort sagt. We like the kid.Han har sluppet et nyt album: Cherry Bomb, og vi er rimelig positive. Han er en lidt mærkelig størrelse. Når han laver noget der er pisselækkert, så laver han også noget, som er lidt grimt ved det - vores favoritnummer Fucking Young fra albummet, er meget soulet, og der er ikke meget rap på det, men når han så endelig rapper, så er der lagt så meget effekt på hans stemme (som er hans klare force, damn! dat voice be goooood) at man næsten ikke kan genkende ham.
Hør det selv: (videoen er cute)


"Anden del" af videoen er til nummeret Death Camp, og til det nummer kan vi kun sige: Ja okay Tylor, det N.E.R.D.-album har vi også hørt og haft.
Generelt er der herremeget N.E.R.D.-inspireret produktion på albummet, tilpas en masse distortion. Men det regner godt i løbet af de første par gennemlytninger. Smuckers er også et dope nummer, og har fede featurings som Lil Wayne og Kanye West. Tjek det selv her:


Alt i alt er vi ok nede med det, og det kunne sgu da være ret lækkert at få lov til at høre Tyler på Way out West i Göteborg (tjek selv lineupet ud her, det kunne være ballin' at være der!)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar