torsdag den 16. april 2015

Trouble i rapperland: Beefysauce går Judge Judy on them asses

Okay, alle kan få lidt forårskuller (I skulle have set Dj Sauce i lørdags, ørl til højre og venstre, og skarpe meninger)

Men der er bare en hel masse rappere for tiden, der er ude at skide enten med drugs, guns eller andet crazy ballade.
BeefySauce er som altid dit hiphopserviceorgan, og nu smider vi jer lige en update over de sager, der går ned for tiden:

Suge Knight
Suge Knight:
Den her fyr har gjort rigtig meget for hiphop- og rapverdenen, og det er både på good og wacks. Han var medstifter af Death Row Records (I har måske hørt om nogle signede artister derfra, såsom Dr. Dre, Tupac og Snoop Dogg) og har været en big CEO dick lige siden 1991.
Hans navn "Suge" er en forkortelse af "Sugar Bear", som han blev kaldt, da han var lille, men selvom det er hammercute, så er han altså ikke nogen krammebamse: Der er masser af rygter omkring at han var med til at få B.I.G. skudt, og også at han skulle have arrangeret noget med Tupacs mord!

Han er fra Compton (Holla!) og der er jo gang i en film om netop Comptons hiphopscene og i den forbindelse var Suge på settet. Han blev så sur på et par fra settet, fulgte efter dem i en pause hen til et burgersted og BAM! kørte dem ned, og tog sgu lige en ekstra omgang over en af dem, så han døde. Suge er nu i gang med en retssag, og står til livstid, fordi det er hans tredje dom - I ved, 3 strikes and out.....

Nelly

Nelly:
Husker I Nelly? Han kom ud som en af St. Louis' store rappere i 1999, og har smidt Country Grammar (stadig et fedt nummer!), Hot in herre og Dilemma (sammen med hende den kedelige fra Destiny's Child) i fjæset på jer, og gik så over til noget mere poppet, og er nu endt som en sikker featuring på Bro-Country-numre (wack wack).

Nelly blev for en uge siden stoppet i sin tourbus med weed, meth, små poser og en del pistoler, og der er altså totalt stærke beviser imod ham, så han kan ikke engang smide den over på en af sine (utallige) hypemen. Den sag er i gang nu, og indtil videre er han ude på bail fra spjældet i Tennessee.Bobby Shmurda:
Ham her er ret ny i gamet, han har lavet Hot Nigga, som er en sang mange har skældt ud på grund af sprogbrug, men der er også mange som har groovet til den. Bobby er 20 år gammel, er fra Flatbush og er en af de der fyre, som kommer frem med sådan et "rap-dance"-nummer, så det går viralt blandt youngsters'mne. Ham her er så blowet mere op, fordi Beyoncé og Drake har danset hans dans (#Schmoneydance) og tja... fordi han er RØVLÆKKER! Daym dat boi be fiiiiiiiine (okay, BeefySauce er sgu også bare lidt forårsliderlige for tiden)

Hans homies er med i en bande, som hedder GS9 - som vist nok er rimelig meget med i Crips - og de blev så sigtet i december og tiltalt for 101 sager, blandt andet mord, rovmord og en masse andet mad shit. Schmurda kom så i spjældet, men tiltalen mod ham frafaldt, da han snitchede 32 bandemedlemmer. Nu er det ikke rigtigt til at finde ud af, om han er i spjældet eller ej, men det var han i februar i al fald, og internettet kan ikke rigtig fortælle os andet.. Uanset hvad, har han været i gang med noget dirt.Hvis BeefySauce nu skal være judge Judy-agtige, siger vi følgende:

Suge: Get yo life 2getha. U know u messed up, but you can't just go killin dudes at a burger place! U gotta go 2 jail mayn!

Nelly: (The drugdealer says what. the drugdealer says what. the drugdealer says what.)

Bobby Schmurda: U are only 20 years old. You U can turn your life around. But get some new friends. you can change. don't be stupid.

Men okay, vi har ikke læst jura, vi har kun set herremeget fjernsyn...


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar