mandag den 13. oktober 2014

Tidlig julegave: 3 seje hiphop-koncerter lige om lidt


Joey Bada$$ gæster endnu engang København. Han har blandt andet lavet et dejligt mixtape, der hedder '1999', hvor der blandt andet er produktioner af MF Doom.

I øjeblikket er han i gang med at arbejde på sit debutalbum. Og vil du vide mere om ham og hente hans mixtapes, så kan du klikke dig ind HER, hvor vi tidligere har skrevet om den unge New York-rapper i forbindelse med, at han spillede på Roskilde Festival i 2013.

Joey Bada$$ spiller på Pumpehuset d. 5. december.

I sommer spillede Onyx, den legendariske amerikanske hiphop-gruppe, på et fuldstændig udsolgt Loppen, hvor intet mindre end 200 mennesker måtte afvises i døren.

Og det var åbenbart noget, som de amerikanske legender kunne lide! For nu er de i hvert fald klar til at tage tilbage til vores lille bitte land med de to udgivelser, som de også lige nåede at udgive i 2014.

De spiller igen på Pumpehuset d. 27. november. 

De seje svenske herrer fra Looptroop Rockers kommer også til København. Hvis man kan lide melodisk hiphop med politiske budskaber, så skal man da helt sikkert fedte ind og høre dem! Og så er der også en god undskyldning for at smutte tidligt fra julefrokosten og vende tilbage, når alle er mega stive.

De spiller på Pumpehuset d. 13. december! Billetprisen er 190 kr + gebyr.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar