lørdag den 11. oktober 2014

Hva fa'en blev der egentlig af.... Tre one-hit-wonder-rappere, der forsvandt


"My neck,
My back
Lick my pussy and my crack"

Hvem husker ikke den sofistikerede linje?

Hvad du til gengæld ikke husker er nok, hvem der stod bag nummeret, og hvor hun er den dag i dag?

Bag nummeret stod Khia, som efter sigende skrev 'My neck, my back' på ikke mindre end 15 minutter. Og hun laver faktisk stadig musik og udgav et album med 30 numre i juli i år, som hedder 'Love Locs'.


Det næste nummer, bliver de fleste glade, når de hører det til en party. Det er nok fordi, at omkvædet går rimelig nemt og simpelt og det går sådan her:

"They see me rolling
They hating, patrolling and trying to catch me riding dirty
Trying to catch me riding dirty
My music so loud
 I'm swangin'
They hoping that they gonna catch me riding dirty
Trying to catch me riding dirty"


Nummeret er lavet af Chamillionaire. Og hvad blev der egentlig af ham? Manden her var i 2006 den 18. rigeste rapper, og han har haft ild i den del ting: Åbnet et modelbureau, åbnet et tour-bus-selskab og åbnet et firma, som lavede biler, ligesom de gør i MTV-serien "Pimp my Ride", som vi alle så i fjerneren.

Og vi er klar med sidste rapper, MIMS, som udgav nummeret "This is why I'm hot". Det hører man da stadig også til en fest i ny og næ!

Nå, men i dag er han 33 år, og der er ikke meget nyt om ham. De seneste par år har han haft forhandlinger med sit tidligere pladeselskab Capitol Records, fordi han ikke mener, at han har fået nok penge ud af selskabet. Og ja - det er vel egentlig et meget godt tegn på, manden er i gang med at malke det allersidste ud af sin musikkarriere.

God lørdag derude!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar