torsdag den 30. oktober 2014

Har I godt hørt Run the Jewels kommer til København?


"LET'S GO EL-P". Sådan begynder det ny album fra hiphop-duen Run The Jewels!

Men det nye album er ikke de eneste gode nyheder, som vi vil komme ind på i dette indlæg. For når I så har hørt og downloadet albummet, så kan man jo købe billetter til koncerten, som foregår lige før x-mas.

Den amerikanske hiphop-duo Run the Jewels består af de to rappere Killer Mike og El-P. Og de har netop udgivet albummet 'Run the Jewels 2', der efterfølger sidste års dejlige album 'Run the Jewels".  Rygterne lød tidligere på året, at dette album skulle være endnu mere vredt, mørkt og ondt! Men også sjovere. Så vurder selv, hvad du synes! Vi synes umiddelbart, at det første lyt lever ret godt op til det rygte!

Der er rigtig mange seje ting at sige om duoen her, men én af dem er, at de lægger deres album ud til fri download. Således kan du altså bare klikke ind på http://www.runthejewels.net/, taste din g-mail, hotmæjl eller uni-mailen ind og så kan du downloade albummet i løbet af ingen tid!

Meget fedt ik?

Run The Jewels gæstede først Roskilde Festival i 2013 og senere på året også Vega. Beefysauce var selvfølgelig til stede under begge koncerter. Og vi var nede med det! Men nu kommer hiphop-duoen tilbage igen!

Det kommer til at gå ned d. 21. december på Pumpehuset. Vi sys, man skal tage med og svede totalt igennem og få sig en dejlig spliff inden man skal sidde til bords med alle grene af  la familia de næste 5 dage!


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar