mandag den 4. august 2014

VANGUARD DAY 2; Store hiphop-day

Vanguard day 2 var den dag, vi havde glædet os mest til. Og vi var ikke de eneste. For der var seriøst mange mennesker i forhold til dagen før.

Først så vi Pharcyde!

Vi var blevet lovet at Fatlip ville være med, men det gik nu alligevel uden fedlæben. DJ Brotha SJ og Sauce bondede over deres yndlingslinje fra Drop "and you know what time it is i'm gonna make a million'. Koncerten smed nok ik' en million spir afsted, men mon ikke der er smidt en million high fives af sted, når man lægger ud med 'Ya Mama' og samtidig når forbi to af den alternative 90'er-hiphops bedste albums, som man tilfældigvis selv har lavet, så bobber Beefysauce hoveder hele natten.

 Der var totalt god stemning og selv var vi også happy og stod med alle vores homies og en stærk drink i hånden og armen i luften! Tidligere havde vi været til R.A RUgged man(Det var vildt!) og Snoops ven Dâmfunk, som vi var ret happy about!Man kan måske ikke se det så godt her, men det er Method Man og Redman, der fyrede godt op under os. Verdens mest sexede stemme og den røde sprællemand gav den op med et show fuld af dope onliners: Både i numrene og generelt. Og det virkede også som om at de to herre var i højt humør og var glade for deres publikum. 
Vi trippede mest over 'How high', Redmans legendariske 'lets get dirty' og selvfølgelig Da Rockwilder, som vi ligesom at blive snavet i gulvet af en tornadodiller. Sauce stod bare og dagdrømte om hende og Method Man sammen i en himmelseng, så der var sgu ikke meget kontakt. (Annisette Koppel fra Savage Rose blev også spottet til denne koncert).

Der skulle noget aggressivt til at vække hende:

Sidste stop denne aften var The Roots. Vi så dem sidste år eller forrige år på Roskilde. Men man må sige, at Vanguards scene er en del mindre og det er ikke negativt sagt. The Roots havde fyret hele banden op på scenen, men de spillede nyt som gammel og 'Sweet Child of Mine' fik de da også spillet.Der var øjeblikket, hvor der gik lidt for meget jam i den. Men det er en parantes i en ellers dejlig afslutning på en god weekend!

Lidt mere tight-ness ville have været okay, men så igen vi havde alligevel en fest og der blev danset og macket til den store guldmedalje. Alt var fryd og gammen her og lige efter gik Beefy med rystende hænder ud på wc og skyllede sin iphone ud i toilettet. Tog den op igen. Og festede videre på Vega!En fyr med en WU-t-shirt og vores homie MC Clean!

TAK for en dejlig weekend Vanguard!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar