lørdag den 2. august 2014

Vanguard DAY 1


Vi havde en dejlig dag på Vanguard i går. Vi elsker det chillede koncept med grønne områder og god plads og få køer. Det hele virker problemfrit!

Nå, men i går tog vi ud til Søndermarken efter frokost, hvor vi fandt vores homies i græsset uden for indgangen, der sad og drak bajere og chillede i skyggen.

Her så vi blandt andet en cute lil doggy, der blev fodret med en pizza. Nyheden om Babyshambles aflysning var netop kommet, så en tåre og lidt angry-boksning var ikke til at undgå, men Reptil Youth klagede vi bestemt heller ikke over.

Overstående billede er fra Little Dragon!


Et af højdepunkterne i går var helt klart George Clinton. Som vi tidligere har skrevet om, så er hans musik samplet i mega meget af hiphoppen, og vi kunne især genkende en del sange fra Doggystyle og The Chronic-albummene.

Folk var mega happy og der var bare love på scenen og duften af weed blandt publikum! På billedet neden for ses danseren med kartoffelmos-hat, som var overalt på scenen fx oven på højtalerne. Beefy var meget fokuseret på hans sikkerhed undervejs.
Bagefter fik crewet en burger og en mojito og så gik vi ellers hen og fik os en dejlig tur ned af memory lane, da Mew spillede.


Efter koncerten var alle ret oppe at køre over Mew og det er sagt om et crew, der ikke er vilde med Mew! De er tilbage og vi digger dem. Og så kommer der nok heller ikke til at stå meget mere om Mew på denne blog frem over. 


Lørdag er det store hiphop-dag og omg vi glæder os sygt!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar