mandag den 25. august 2014

Sådan kommer hiphop-efteråret til at gå ned

Y'all! Efteråret er på vej! Selv om vi elskede sommeren med badeture og bajere på hverdage og chill, festivaler og en lille bønne til særlige lejligheder, så bliver det sgu også meget fint at kunne hænge ud i almindeligt tøj uden at være våd af sved efter 2 sekunder.

Men ingen grund til at blive deprimeret, for efteråret byder på en spændende sæson for hiphoppen. Både når det kommer til koncerter og nye udgivelser. Her får du overblikket!

Rygtet siger, at Kendrick Lamar udgiver nyt materiale inden årets udgang. (Okay, det kan så blive vinter, men stadig). Han har indspillet 40 numre, så det lyder umiddelbart som om, han er godt på vej!

Men før vi kommer så langt, kommer der et andet album, som vi har set frem til. Og det handler om MF DOOM & Bishop Nephru, der sammen udgiver nyt. Vi har tidligere skrevet om Bishop Nephru(LINK) - en ung rapper, man bestemt skal holde øje med! Og MF DOOM behøver vel ingen yderligere introduktion?

Herhjemme er der også fede ting to dooz.Man kan jo for eksempel begynde september med at tage del i Nørrebrogades mesterskab i Sharwarma! Vi ved sgu godt, hvem vores favorit er! (Beyti og *****) LINK

Tjek for eksempel ind på Vega d. 20. september, hvor XZIBIT og B-real fra Cypress Hill går sammen på scenen som Serial Killers.

De udgav mixtape’et Serial Killers Vol. 1, der indeholdt gæsteoptræden af respekterede rap-navne som Kurupt, Ill Bill og Hopsin.

Freddie Gibs kommer også til Danmark i efteråret, hvor han giver den op på Rust. Det går ned d. 11. september.

Ghostface Killah spiller jo også i Pumpehuset d. 29. august - husk lige det, ik! Det næsten efterår. Lidt senere på efteråret spiller den seje Joey Badass på Pumpehuset. Det går ned d. 5. december.

A$AP MOB spiller også i Valbyhallen. Er det bare os, eller virker de to ting til malplacerede i samme sætning?Og nåja, intet indlæg uden også lige at nævne os selv; der er selvfølgelig også lidt på programmet for Beefysauce-pigerne! Flere er begyndt at spørge ind til, om vi vil optræde med gamle numre som 'Kaffe-latte-fyr', 'det store klubhit', 'underkonjunktion' og så videre. Vi er helt sikkert villige til at gå i øvelokalet, så måske kommer det til at ske.

Eller. Det gør det nok egentlig ik'. Beefy flytter til Italien, Sauce skal passe butikken herhjemme - men hun får hjælp fra Head oh Pee, der endelig er kommet hjem fra Pølsens main-country; Tyskland.

 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar