fredag den 8. august 2014

FRIDAY! What to dooz and where 2 goezz, hvis du vil undgå Fashion WeekDet er modeuge, og du sidder derhjemme og er blue, for du har fået invitationer til alle de fede shows og gider bare ik', du vil bare være hiphop og sej og orker ikke kindkys med folk, som du ik' kender eller snavede med i et par branderter for et par år siden.

What to dooz and where 2 goezz hvis du vil undgå Fashion Week:

1. Først og fremmest. Ring til Beefysauce og hæng ud med dem i stedet. Vi har weed, bajere, vittigheder, crop-tops og store babser(imodsætning til modellerne til modeugen), så der tror vi egentlig ikke, at man kommer til at kede sig ligeså meget, som hvis man sad på en stol og kiggede på piger, der gik op og ned af et podie i for stort tøj.2. Tag en tur i Næstved storcenter. Her er så billigt, at du har råd til at købe dine egne goodiebags og pindemadder. Der er sikkert os' stadig udsalg. Softice hos Frellsen koster stadig 10 kr og så der os' en Starbucks. I Bilka kan du købe ind til dine egne skinny bitches. Og ja, det er stadig totalt undergrund - Uffe Buchard har i hvert fald ikke opdaget det smukke i centeret endnu.

3. Tag til fest. Bolsjefabrikken holder en fest fredag aften, hvor de har lovet at spille hiphop. Vi var der for et par uger siden og hvorfor det ik' er sket før, ved vi ik. Vi troede stedet var fyldt med aktivister, men det var dope! (Lidt for meget balkan den aften dog). Se facebook-eventet her.

4. Chill. På lørdag afholdes Musikdagen for 6. gang og der kan man gøre noget rimelig hiphop, hvilket går ud på at chille og høre musik samtidig. Det går ned i Copenhagen Cablepark. Der er et link til eventet lige her

5. Tag i biffen! Der er halv pris i biffen på søndag.6. Tag på staden og spis burger. Der er chill, weed og masser af folk med undercut og dreadlocks. Og det er ik' fordi, de lige har læst på en tysk modeblog, at det look er på vej tilbage.

Og så elsker vi Nemo-burgeren! Ikke så meget raw over den: ægte industribolle med en dejlig branket hakkebøf i midten, et enkelt blad af den gode gamle ice-berg salat, som sauce er så vild med.

 7. Øv dig i at lave din egen muncy-burger. Ham her hjælper dig:8.  Spil dette nummer højt og hyg dig og tænk på Beefysauce 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar