fredag den 4. juli 2014

VOXPOP; Det sys fyrene om Outkast


Torsdagen var et perfekt dag for Beefysauce. Perfektheden starter med et bad, en middagslur og så gik vi op til Outkast. Vi var grundlæggende totalt glade for Outkasts koncert. De var veloplagte! Det må man sige. Big Boi er en suveræn rapper, og det blev selvfølgelig noteret, at vi kunne høre hvert et ord, der blev rappet.

Det startede med 'B.O.B'. Et uptempo nummer med nogle hårde jungleagtige trommer, som kun kan få en i gang med at hoppe, gå amok, så brysterne sidder oppe under hagen. 

Derefter så kørte det hen i nogle lidt mere laidback numre, som mindede os om, at Outkast er fra the dirty south; Atlanta. De kørte numre for de indviede ægte fans, men tabte aldrig publikum og kryddede det hele med numre som 'Roses', 'Hey Ya' og 'Miss Jackson' og selvfølgelig 'Fresh & clean'. AKA numre, som efterskoleeleverne fra midt 90erne også kender til.

Beefy ville give koncerten fem joint, Sauce giver den seks. Men for det ik' bliver røvslikkeri det hele, så spurgte vi også lige det mandlige og kritiske køn, hvad de sys om åbningskoncerten.


Jonathan og Philip

- Vi giver dem fem joints og et skod. De var happy, de var fly. Men lyden var sgu ikke god hele tiden, men måske var det vores egen skyld, på grund af det sted vi stod. Vi ku lide det! Nu skal vi ud og drikke bajere med vores fugl. Ses søde Beefysauce-piger!


Jibril og Andrew

Jibril: - Koncerten var ik' lisså smuk som dig. Hvad hedder du,og hvad er dit telefonnummer? (her skubber han Sauce lidt væk). Nå, men nu til sagen. Jeg var ikke helt oppe og køre over det. Men okay, jeg har fire grunde til at være happy og giver dem fire joints: De har fundet vej til Danmark, de spillede de fede numre, det er Orange Scene og ja fuck - det er sgu Outkast, og kan man være andet end glad for det?

Andrew: - Jeg giver fem joints og et skod. En joint for Andre 3000, en joint for Big Boi, en joint for musikken, en joint for at det var dem - altså at det var deres sange de spillede og en joint for Miss Jackson, for den sang er bare dope. Og så får koncerten et skod, fordi den stoppede. Jeg ville bare ha, at den skulle fortsætte

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar