fredag den 4. juli 2014

Skatebanen Kapitel 2: Nye boller på suppen på skate - we don't like..Men der er begyndt at være nye boller på skatesuppen - og ikke den lækre slags, man kan få hår i munden af!

Der er ligesom sket en udvikling, der er knap så street, og det er ligeså stille kommet snigende siden den Sorte Skole holdt deres første brag på skatescenen. Mennesker alle vegne og alle slags mennesker, for er der noget, hiphop kan, så er det at få people together i Peace love and harmony.

Det nye trip med at smide mere clubagtige koncerter på skate er lidt ligesom at stikke et kanonslag i røven: bevares, der kan nok godt gøres plads, men det er sgu rart for nobody og kan godt være rimelig farligt os'!

Skatescenen er jo primært bygget til skating, så der er ikke optimale lydkanaler - igen ligesom in da booty - der er kun en vej - giver ik ligefrem den bedste resonans. Og hvis musikken er for vild og raveagtig, viser ramperne og betonen ingen nåde, det holder sgu bare ikke rigtig, for bouncing og lidt hop er sikkert nok, men moshpits og basarme bliver bare lidt farligt.

En anden ting er så, at der er nogen, der tror, at Trap har noget med hiphop at gøre, og det bliver vi sgu lidt fornærmet over, for vi er chill og hader at have travlt, og man får sgu bare lidt travlt af at høre Trap. Skate kører med trap, fordi der er nogen, der rapper, men det gør det altså ikke til hiphop eller rapmusik.

 Vi tænker måske at den her udvikling skyldes........ (læs den mega fede fortsættelse i morgen)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar