torsdag den 17. juli 2014

Vanguard holder fest afterparty, hvor Questlove os' kommer


Sidste år til Vanguard havde vi en mega fed efterfest, det skyldtes at vi mødte vores idol Trugoy the Dove fra De la Soul! Mega sweet og Sauce spurgte ham blandt andet om, hvordan det var at spille på en udendørs scene....... (læs mere om det her)

Nå, men.... I hvert fald har Vanguard Festival offentliggjort, at de kommer til at holde endnu en sej efterfest efter årets festival i Søndermarken d. 1.-2. august.

Her kan du nok ikke møde Trugoy fra De la Soul, til gengæld kan du møde den herre seje Questlove fra The Rooths, og det er altså fyren på tha picture.

Lord Finesse er vært på arrangementet og medbringer et drømmehold af dj’s der fyrer op under festen natten i gennem, og den Stockholm-baserede R&B-sangerinde Mapei giver et af sit gennemførte live-shows. Lord Finesse hjalp blandt andet Biggie med at producere 'Ready to Die'-albummet, så mon ikke også han kan finde ud af at holde en fest?

 Vi glæder os og håber, at dette bliver vores special chance til at få en snak med Questlove. Forhåbentlig om noget andet end udendørsscener. Her er et fedt nummer med The Roots:


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar