mandag den 19. maj 2014

Tre hiphop-youngsters skal du holde øje medCasey Veggies; Den 20-årig amerikansk rapper fra Inglewood, California. Udgav mixtapet 'Fresh Veggies' i december 2013, og det kan du hente lige her. Har også udgivet mixtapet 'Life Changes' og arbejder i øjeblikket på sit debutalbum, som skulle udkomme i år. Casey Veggies var til at begynde med medlem af OFWGKTA-kollektivet, men besluttede at gøre sine egne ting i stedet.

Bishop Nehru: Når man allerede som 16-årig er i gang med at producerede et album med MF DOOM, så må det være fordi, man har gang i noget fedt! Bishop Nephru udgav mixtapet 'Nehruvia', da han var 15 år gammel. Mixtapet var med produktioner af DJ Premier, J. Dilla, Madlib og MF DOOM. Du kan hente hans to mixtapes her.


Childish Gambino: Okay, måske ik' så meget youngster, men... Childish Gambino er en 30-årige amerikansk rapper, forfatter, producer, skuespiller fra Californien. Han kan åbenbart det hele. Men det er hans rap, vi fokuserer på her. Udgav sit andet album 'Because the Internet' i december 2013. Navnet har han fået fra en Wu-Tang-navne-generator.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar