søndag den 18. maj 2014

Radio-anbefaling til den mega rainy sunday!


 Det er søndag! Tid til fordybelse og radioprogrammer. Men hvad skal du høre?

For et par uger siden hørte Beefysauce Radio-labs podcast om beefen mellem DJ og radioværten Peter Rosenberg og Nicki Minaj.

Kort fortalt, så havde Peter Rosenberg, tv- og radiovært og dj i New York, spået Nicki Minaj den vildeste karriere efter hendes performance på Kanye Wests nummer 'Monster', hvor også Bon Iver, Rick Ross og Jay Z også er med. Og ja, han var vel ikke den eneste - hele verden var jo sådan, where tha fuck kom hun fra?

Nå, men i hvert fald, så begyndte Peter Rosenberg at kritisere Nicki Minaj og beskylde hende for at sælge ud og ikke udnytte sit fulde potentiale. Det var især da nummeret 'Starships' kom ud, manden blev vred! (Vi har hørt den totalt meget i fitness-centeret).


I radioprogrammet fortæller Peter Rosenberg om Nicki Minajs kæmpe potentiale, som hun totalt misbrugte. Men Nicki Minaj er (åbenbart) ikke en man bare disser uden at det får konsekvenser!

Lyt til programmet! Det handler om, om man er hiphop eller ej, og hvem der definerer det! Og forklarer i øvrigt så fint, hvorfor vi ik' elsker Nicki Minaj her på bloggen.

I øvrigt udkom Nicki Minaj med dette nummer for en tre måneders tid siden og folk var endnu engang oppe at køre over hendes rap.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar