onsdag den 12. februar 2014

Ti underholdende år med Kanye West: Fashion-wise

Kanyes tøjstil har udviklet sig lige så meget, som hans musik har. Beefysauce tager lige et tjek up på den sag. Her et billede fra 2004, hvor debutalbummet 'The College Dropout' udkom.

I 2005 udkom albummet 'The Late Registration', og her var manden mere til lyserød velour og en rullekrave. Ja både farven og rullekraven og velour er så moderne igen, så fremsynet kan man vel godt kalde Kanye.

I 2006 havde Kanye dette dejlige sæt på til Grammy-uddelingen, hvor han vandt tre grammyer. Og det år var han kæreste med en dame, der hedder Brooke Crittendon, der senere har sagt grimme ting om Kim Kardashian.


I 2007 var Kanye West ret glad for Intarsia-sweateren. En ikonisk hiphop-sweater, som også Biggie Smalls har worket til perfektion! Samme år udkom endnu et Kanye-album, nemlig 'Graduation'.


I 2008 udkom albummet 808 & Heartbreak, hvilket var Kanyes fjerde album. Det handlede blandt andet om sorgen, efter Kanye mistede sin moar. Hans tøj var lidt kedeligt i 2008, så derfor får i i stedet et billede af ham uden tøj på. Selv tak!


I 2008 blev Kanye faktisk rost for at gøre det såkaldte preppy look moderne igen. Vi snakker poloer og pænt drengetøj. Lidt kedeligt og ik' særlig hiphop, hvis du spørg' os. Og så var det også i 2008, at Kanye mødte Amber Rose:


2009 og 2010 var to år, hvor disse to begyndte at blive set en del i offentligheden. Og det sgu ikke for at disse Kim, men Amber Rose må siges at være en temmelig vild accessory i sig selv. Man kan også tydeligt se, at Kanye lige nedtonede sin egen stil lidt, når han fulgtes med hende. I 2010 udkom også albummet 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy'.

I 2011 kom der også et nyt album fra Kanye. Denne gang sammen med Jay Z. 'Watch The Throne' har de fleste nok hørt til en fest eller to siden. Kanye var ikke længere sammen med Amber Rose.
Til gengæld kunne han sagtens selv finde ud af det på modefronten, hvor han blandt andet skabte kæmpe hype med denne Givenchy-bluse. (Ja, Beefysauce har da en kopi-version fra Ebay).


Det var også i 2011, at Kanye begyndte at interessere sig for dametøj. Her ses han i en meget omdiskuteret dame-silke-skjorte fra Celiné.Givenchy lavede alt tøjet til Kanye og Jay Z til 'Watch The Throne'-turneen, og det var blandt andet her, at man for første gang så Kanye i en læder-dame-nederdel.

Og for et par år siden i 2012 tilføjede Kanye West noget helt vanvittigt til sin stil. En helt ny accessory, nemlig smilet. Måske skyldtes det, at han mødte sit livs kærlighed Kim Kardashian? Vi ved det ikke, men faktum er, at manden smilede sig igennem en stor del af 2012.


2013 var året, hvor Kanye udgav 'Yeezuz' og fik sin lille baby North West. Og så vendte han også tilbage til en god gammel kending fra 2005, nemlig velouren!


Og den dag i dag: En glad mand i sort tøj. Vi glæder os til at se, hvad de næste ti år bringer!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar