fredag den 10. januar 2014

Så er det fræk fredag

Okay, dis shiat be makin' ya hornaaaaayyyyyyyyyyyEksamen kan gøre meget ved folk, nogen falder i fitness world og må tage en chiller på sofaen, og andre surfer sange, der handler om at sutte dillere og æde måtte...
Sådan kan man jo være så forskellige....

Kan I huske dengang man kørte i bil og havde lavet et fedt kørebånd med denne sang på? Det kan vi i hvert fald - men man skulle nok ikke liiiiige høre den med mama i bilen.
(Dj sauce kan stadig hele dame-delen af sangen LoLz)

Akinyele "Put it in my mouth"

Den opmærksomme lytter vil bemærke, at der er et budskab for lige rettigheder i slutningen af nummeret (whatever you choose to lick/pussy or dick/people throughout the world/it's your pick)

--

Så er der en klassiker, som vi egentlig ikke er sååå vilde med igen, men det er da et meget sjovt nummer, og der er mange, der blev velsignet med Lil Waynes tilstedeværelse efterfølgende pga. dette nummer (og rygterne vil vide at hans diller er større end en "lollipop")

Lil Wayne "Lollipop"


----

Sidste nummer er for craaaaayzaaaaayyyyyyyy! Det er nogle flypiger, der hedder The Bytches. Dem kender vi ikke rigtig, men vi bliver da nødt til at høre mere efter, vi har hørt det her. Det er måske det mest uartige nummer, vi nogensinde har hørt. Det er for sindsygt. Hør det til slut, det er for vildt altså. Det er et rigtig slowjam, og så bliver der bare snakket om at bolle og alt sådan noget. (Sørg lige for at mor og far ikke er i nærheden, når du hører det. Det lyder som porno!)

The Bytches "Is the pussy still good"Hav en hot aften homiiiieeeeesssssss


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar