torsdag den 2. januar 2014

Nytårsinterview med Benal: Juleaften i studiet med gløgg og hårdt fysisk arbejde


2013 var året, hvor rigtig mange snakkede om Benal-drengene. Vi forstår det godt - for vi sys, at de har gang i noget fedt. Beefysauce hev lige fat i dem for at høre, hvordan de oplevede 2013, og hvad 2014 byder på.

Hvordan kommer til X-mas og nytår til at se ud for jer?
- Vi holdte juleaften i studiet med gløgg og hårdt fysisk arbejde. Nytår bliver på samme måde, bare med skaldyr og makron trifli. Det føles rigtigt at gå i dybden med arbejdet, så det ikke bare bliver et kvantitets ræs, der er glemt så snart tågen letter. Vi vil gerne huskes for evigt og derefter.

Tænk tilbage på 2013. Hvad har været de vigtigste, bedste eller mest sprøde musikalske minder fra året, der gik? 
- Der er selvfølgelig altid Burhan. Derudover er må man sige, at dansk musik aldrig har været stærkere. Vi vil ikke nævne navne af frygt for at udelade, men Burhan er hævet over namedropping, vi er fans.Og ellers nogle fede minder fra 2013? 
- Lukas er blevet far. Benjamin er blevet dygtig(ere) Albert er et stort endorfin-minde i sig selv. At tænke på Albert er ligesom at kigge på sit liv og smile i sekundet inden du realiserer din største drøm.

Hvilke numre udgør jeres 2013-soundtrack?

 Burhan G - Kommer hjem Marciefresh - Kærlighed og penge

Nixen - Nyt blod. 


Hvad håber I/ved I, at der kommer til at ske i 2014? 
- Vi udgiver vores anden ep 'hiphop' til foråret og ep nummer tre senere på året. Derudover kommer der ikke til at ske så meget.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar