torsdag den 30. januar 2014

Beefysauces bud på de nye hiphop-ministreBeefysauce interesserer sig for hiphop, men også for dansk politik. Derfor giver vi da gerne vores besyv med, hvis Helle T. skulle være i tvivl om, hvem hun skal vælge som nye ministre.

Snoop som ny sundheds- og Miljøminister. Afløser Ida Auken og Astrid Krag.
Denne kombination af ressort-områder er ikke umiddelbart set før, men Snoop ville helt klart kunne få den til at fungere. Med Snoopy som sundheds- og miljøminister vil weed blive legaliseret som behandlingsmodel i sundhedssystemet. Weeden skal selvfølgelig skaffes på bæredygtig vis (og uden at komme mere i clinch med narkomiljøet) ved at plante det i skove og på marker rundt om i landet. En hel ny miljø- og sundhedsstrategi.

Jay Z som ny transport-minister afløser Pia Olsen Dyhr.
Jay Z er vild med offentlig transport. Selv om han har alle muligheder for at tage limo eller privat fly til sine destinationer, så har han sgu ofte besluttet sig for at tage metroen. Det er sket både i New York til Barclay Center og i London. Derudover er han jo en sand businessmand og har jo et godt netværk, som måske kan sikre noget kapital til det dårlige danske tog-net. (Ja, ja, vi ved godt der lige er lavet aftale om togfond, men en letbane KBH-Berlin ville da være ok, ik?)

Mary J. Blige som skatteminister afløser Jonas Dahl
For det første er kvinder i regeringer populært! Derudover så forstår Mary J. Blige vigtigheden af et godt forhold til skattesystemet, efter hun fik et skattesmæk på 3,4 millioner dollars for et par år siden. Og godt nok har hun et stort misvedligeholdt lån, men altså.... Hun forstår bare, hvilke problemer finanskrisen har fået folk i. Derudover har hun jo bare et super hiphop-netværk, som hun har vist i løbet af karrieren.

Eminem som social- og integrationsminister afløser Annette Vilhelmsen
Okay, det virker måske ikke helt åbenlyst med en hvid mand som integrationsminister. Men hey, det her er en hvid mand, der har formået at begå sig vildt godt i en sort branche. Derudover ser han dejlig ud i suit og skal snart pensioneres som rapper, så hvorfor ikke blive politiker i stedet?

Er i uenige?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar