fredag den 15. november 2013

Happy friday: Fede hiphop-facts, som du gerne vil kendeDet er fredag! Og hvilken anden måde at fejre det på end med en masse fede hiphop-facts, som du måske eller måske ikke kendte til i forvejen!

Here we goez.

Vi starter ud med Tupac. Da han sad i fængsel, så fik han nemlig breve fra en meget særlig person. Det var nemlig Jim Carrey, der skrev breve til Tupac for at muntre ham op. Vi synes, at det her er så crazy en facts, at vi næsten ikke tror på den. Gør I?

Og lad os ikke stoppe der. Tupac og Janet Jacson har jo indspillet filmen 'Poetic Justice' sammen. I filmen var det også meningen at de skulle hygge sig lidt sammen - altså bolle. Men Tupac nægtede at tage en test for HIV - så scenen blev droppet. 

Lil' Kim (Hva fanden blev der egentlig af hende - indlæg comin' up) var faktisk engang gravid med Biggies baby. Men hun fik desværre en abort. (Hvis du vil vide, hvad Biggies søn og datter laver den dag i dag, så kan du læse om det her: Tyanna og Christopher)


Dr. Dre
begyndte først at fyre den fede, da han mødte Snoop Dogg. Så han løj højst sandsynligt ikke, da han med N.W.A rappede "I don't smoke weed or a sess' på albummet 'Straight outta Compton' fra 1988. For på det tidspunkt havde han ikk' mødt Snoopy.

Og nu til ét af Beefysauce-pigernes yndlingsnumre, nemlig 'Bitches ain't Shit' fra Dres album 'The Chronic'. Det handler nemlig om Eazy-E og N.W.As tidligere manager Jerry Heller. Begyndelsen af første vers går sådan her: "I just to know a bitch named Eric Wright'.

Her rapper Dre om Eazy-E fra N.W.A, som han havde en mange mange mange-årig konflikt med. Eazy-E og Jerry Heller var ligesom et hold - og det er dem, der bliver refereret til som bitches i sangen.


Cee Lo Green synger sgu back-up på det sindsygt kendte nummer 'Waterfalls' af TLC (Hvad fanden blev der egentlig af de to sidste medlemmer af TLC? Indlæg coming up!). Nå, men lad os lige genhøre nummeret og ikke mindst gense det dejlig batik-tøj (Gud forbyde at det må blive moderne igen)!p.s. Waterfalls handler om Hiv/Aids.Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar