fredag den 8. november 2013

SPOT ON: Dom Kennedy - becuz we love him!Pige som dreng. Er du ikke allerede begyndt at lytte til denne her fyr, så vær så venlig at gå i gang.

Beefy & Sauce har det sådan her med Dom Kennedy: Vi vil kramme, kysse, bolle ham - og vi vil høres hans dejlige musik imens.

"What tha fuz 'bout?" tænker du nok. Og ja, klart, det er jo det, Beefysauce er sat i verden for at fortælle dig om - så nu brækker vi det selvfølgelig ned for dig!

I virkeligheden hedder fyren her Dominic Hunn (dejligt navn), og så kommer han fra den amerikanske vestkyst, nærmere bestemt Los Angeles. City of Angels har jo som bekendt født og opdraget mange dejlige rappere før: Kendrick Lamar, Odd Future-Crewet, N.W.A-crewet og så videre og så videre.Dom Kennedy ved hvad de gode ting her i livet er; Damer, weed og fester! Og det rapper han så om. Fyren her laver smooth feel-good musik, som passer perfekt til den sommeraften nede ved søen på Christiania og en god pind på omgang. I kan godt se det for jer, aight?

Som en anmelder skriver om Doms seneste album:

"Dom doesn't want to confuse you og challenge you. He just wants to make you happy"Siden 2008 har Dom Kennedy udgivet fem mixtapes og to studiealbums. Det seneste er kommet her i oktober og hedder "Get Home Safely". Selv har han sagt, at han er inspireret af kunstnere som Biggie Smalls (selvfølgelig), men også Outkast.

Vi er ikke i tvivl om, at han kommer til at få endnu større succes end han allerede har fået. Og måske kunne han være oplagt til sommerens hiphop-program på Roskilde Festival?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar