torsdag den 31. oktober 2013

Når det er koldt udenfor..

Det er lønningsdag - det varmer, men det er sgu også bare blevet maaaaaad koldt udenfor.
Hvordan varmer man sig på sådan en ice cold thursday ?Beefysauce giver dig svaret - vi smider noget lummer bolle-nusse-hiphop op til dig!

Læg dig i din seng, vær lidt god ved dig selv og brug den håndcreme, smid hænderne under dynen og gør det lidt lækkert for dig selv og sæt disse bangin sexy danske jams på: (selvtak homie)

Johnsons "Ryge og knep" giver både inspiration til, hvordan man kan få en stenet aften til at gå og hvordan man behandler tha ladies. Plus så er det bare rigtig lækkert (og nok også lidt inspireret kunstneren, på det følgende track her nedenunder)

Okay, han er næsten vores bedste ven (det gad vi i hvert fald godt!!!) og så er han altså bare DOB (som vi kalder ham, Danmarks Originale Bollekarl) der altid smooth musik, for eksempel denne her "Bryxtofte... Og Damerne".

Okay okay, det er gammelt, men daaaaaim Den Gale Poses "Flere ho's" er sexaaay! Alle der sampler Don Blackmans "Holding you, Lovin' you" kan med få virkemidler få damerne til at smide trusserne og fyrene til at klemme bolsjer, men Jokeren var altså ret fine engang, og det hjælper også lidt på det.. Og så er slutty mama china da også ret lækker..

I får sgu lige part II af den her, for den er også lækker (og så er der featuring fra Szhirley, fra før hun hadede Jokeren og fra Natasja, fra før hun blev noget, man hørte i fritteren)


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar