tirsdag den 22. oktober 2013

Hva fanden blev der egentlig af Ja Rule?

Kan I huske ham?

Læn dig tilbage og lad os mentalt klø dig på maven, mens vi putter Ja Rule (tilbage) ind i dit hoved:

Hans navn står for noget så smukt som Jeffrey Atkins Represents Unconditional Love Exists, og de to navne er selvfølgelig det navn, som hans mor har givet ham.

Han er fra Queens i New York, men hvis man husker tilbage på hans musik, vil man ikke tænke på ham som en typisk New Yorker-rapper. Hans store break kom med hans featurings med Jennifer Lopez og hans lidt mærkelige Ashanti-du-er-som-min-søster-men-jeg-boller-dig-senere ting.

Hans store gennembrud som sig selv kom med "Always on Time" fra 2001:

Han var signet på Murder inc. (som nu hedder the Inc.) og han var faktisk lidt af en rod: han har haft store beefs med både Eminem og også 50 Cent, begge har været meget voldelige:50 Cent-beefen kulminerede da en af de andre Murder Inc. artister stak 50 ned, og at Eminems bedste ven, og bedste rapper fra D12 -Proof- blev pløkket ned til en fest, som Ja Rule holdt, og han døde faktisk! Fra den dag af, kunne det ikke gå stærkt nok med at skifte navn, så "murder"-delen røg.

Sideløbende med alt det her, udgav han da lige noget så street creed tungt, som en musikvideo, der er en hyldest til "Grease"-musicallen:Til sidst kunne den altså ikke trækkes længere, Ja Rule måtte en tur i brummen efter han mellem 2004 og 2010 var blevet taget med drugs, guns, weed sammen med Lil Wayne, havde tæsket folk og for ikke at have betalt skat. 2 styks år skulle han ruske tremmer, og i maj i år kom han så ud igen.

Han siger selv, at han er blevet en bedre mand af at have spjældet den, han tager ikke stoffer mere og han er blevet god til at lave mad - på Hotel Gitterly har han lært både at lave lasagne og cheesecake (ja, spørg os ikke, hvad det er for et Gordon Ramsey-fængsel).

Nu vil han så lave noget med sister-turned-fuck-buddy-and-been-gettin'-kinda-fat Ashianti, og ja... altså.. det skal han da bare have lov til.

Men Ja Rule er altså ude igen og klar til at tage os med storm - mon det bliver svært, nu hvor J.Lo har fundet sig en "ny Ja Rule" i Pitbull?

Her kan I i hvert fald tænke tilbage på dengang J.Lo havde Ja Rule som sin BFF og før Ja Rule kunne lave cheesecake:

 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar