tirsdag den 10. september 2013

Repost: 2pac musical... gæt hvorfor...


 Har I set det ? Og er i klar til at gøre oprør ? Sauce her foreslår bål i gaderne og æg på alle de store bestemmermænd. Ja, det er nemlig rigtigt, DER BLIVER LAVET EN TUPAC MUSICAL!

Foruden at være verdens dårligste idé (hiphoppere tager ikke totalt meget ind og ser musical), så skal den ikke engang handle om Tupac, den skal bare have hans musik med, den skal handle om noget helt andet ?!?!

Det er blevet lovet, at der ikke vil være noget hologram at finde - hvilket nok også skyldes, at han der ligesom fandt på alt det lort, er gået konkurs - og ellers kan de ikke afsløre meget andet om projektet.

Her på BeefySauce vil vi opfordre til en underskriftindsamling, så vi kan få stoppet dette vanvid!

Da Beefy og Sauce var færdige med at have nervous pooh, efter at have læst om det lort her, satte vi os ned og forestillede os, hvordan det mon bliver, HVIS det altså bliver til noget.

Svaret er her:

Sæt dette nummer på:
Og nyd lige 10 sekunder af det. Derefter sætter du denne video på, mens tupac-nummeret stadig kører (husk at sætte denne video på mute):
Se nu begge videoer til ende, men hvor du kun hører tupac rappe, og ser damerne danse. Cirka sådan her bliver det, SÅ SØRG FOR AT FÅ DET STOPPET!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar