mandag den 9. september 2013

Og nu til Biggies datter T'yanna!

I går skrev vi et indlæg, som handlede om Biggies Smalls sønnike, der er ved at blive stor.
I indlægget lovede vi dog også, at vi ville skrive et indlæg om Biggies datter. Og lige pludselig glemmer vi det - så her kommer selvfølgelig et indlæg om hende, som lovet.

Den unge dame hedder T'yanna Wallance og er 19 år gammel. Og Biggie rapper om hende i en af vores yndlingssange, nemlig Juicy, hvor han synger:

"Yeah, this album is dedicated to all the teachers that told me I'd never amount to nothin', to all the people that lived above the buildings that I was hustlin' in front of that called the police on me when I was just tryin' to make some money to feed my daughters, and all the niggaz in the struggle, you know what I'm sayin'?"


Faktisk stoppede Biggie med at sælge stoffer før T'yanna blev født, fordi han ville fokusere på sin musikkarriere. Men han blev nødt til at begynde at sælge them drugs igen, da hun blev født, for at få råd til bleer og sutter til hende.(det er også dét, han rapper om i 'juicy')

T'yanna var kun tre år gammel, da Biggie døde. Moren til Biggies søn er Faith Evans, men T'yannas mama er en lady der hedder Jan Jackson, som Biggie var kærester med i mange år.

Hun har fortalt, at hun har prøvet at rappe, men... Det duede sgu ikke rigtig. Til gengæld har hun læst business. Og i maj i år offentliggjorde hun, at hun laver en ny tøjlinje, der skal hedde 'Notoriouss'.

Her er en video med T'yanna, hvor hun blandt andet fortæller om, hvordan det er at DATE, når fyrene finder ud af, hvem hendes far er.


Og i den næste video fortæller hun, hvad hun gør, hvis hun er til en fest, hvor 'Juicy' bliver spillet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar