tirsdag den 17. september 2013

Ny Eminem-plade på vej! Her er rygter og sandheder om den ny plade

5. november udkommer Eminem med en ny plade. Og i hele 2013 har det faktisk floreret med rygter om, hvad der kommer til at ske på den 40-årige Detroit-rappers nye plade.

Man kan ikke tage fra manden, at han var 00'ernes bedst sælgende og en af 00'ernes mest succesfulde artister. Eminem udgav 'The Slim Slady LP' i 1999(produceret af Dre) og herefter 'The Marshall Mathers LP' i 2000 - et album som, mange mener, var hans bedste, og hvor også nummeret 'The Real Slim Shady' var på.


Men siden dengang har han ikke rigtig fået et ordentligt comeback. Og nu er forventningspresset altså ved at være helt kørt i stilling til den nye udgivelse. Her er første single-udspil, som blev offentliggjort i forbindelse med en lancering af computerspillet 'Call of Duty'
Nå! Men nok snak. Lad os få noget historik, facts og rygter på banen her!
  •   I maj måned i år bekræftede Dre, at der ville komme et nyt album fra Eminem. Udgivelsen var sat til 27. maj i følge dette indlæg (Samme indlæg, hvor det bliver afsløret, at Kanyes nye album muligvis ville komme til at hedde 'I'am God' - Yeezus er da meget tæt på?"

  • Rygterne om det nye album begyndte, fordi Eminems merchandise-afdeling begyndte at sælge kasketter, hvor der stod liste over de år, hvor hans største albums var udkommet. Årstallet 2013 stod også på.
  • Eminem har offentliggjort billeder fra studiet, hvor komikeren Chris Rock, Kendrick Lamar og Big Sean optræder.
  • Rygtet siger, at albummet kommer til at hedde 'Redemption'. Der går dog også rygter om, at det kommer til at hedde 'Nine', selv om det faktisk er studiealbum nummer otte.
  • Kendrick Lamar har fortalt om mødet med Eminem, men har ikke bekræftet, at han var der for at indspille musik.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar