onsdag den 18. september 2013

Hva' faen blev der egentlig af Lil'bow wow?


Beefysauce har jo (åbenbart) et lille tema med barnestjerne/barne-kendisser kørende her på bloggen.

Og forleden dag tænkte vi lige: "Hva fanden blev der egentlig af Lil' Bow Wow?". Og måske er vi ikke de eneste, der har tænkt det. Så her kommer selvfølgelig et lille public service-indlæg, som handler om Lil' Bow Wow.

Og til dem der tænker: "Who the fusssss..", så hør lige dette nummer og I ved præcis, hvem vi snakker om. 'What's my name' hedder nummeret og er featuring Snoop. (Faktisk et meget sweet nummer)


Lad os først lige tage lidt forhistorie. Lil' Bow Wow har selv fortalt, at han blev interesseret i rap, da han var tre år gammel og begyndte så at rappe, da han var seks. I 1993 bliver han så opdaget af Snoop Dogg til en koncert i Los Angeles.

Nå! Til sagen. Hvad fanden skete der med den lil' vuf vuf efter han udgav sit debutalbum i 2000 som 13-årig?

Faktisk har Bow Wow (Han smed sgu lil' væk) været ret flittig med at udgive albums lige siden. Og han har lavet numre med blandt andet R. Kelly, Chris Brown og Ciara, som han også har været kæreste med.

I 2008 udgav han sit album 'New Jack City pt. II', hvor han trækker sig tilbage fra musikken. Fedt  øvrigt at understrege at man stopper med at lave musik - ved at lave et nyt album. Men meningen var, at han nu ville koncentrere sig om sin skuespiller-karriere. 

Men Bow Wow går også op i politik. Under den amerikanske valgkamp i 2008 var han med til at værge nye vælgere til Obama.

Men han er ikke kun all about that serious stuff. Her er for eksempel et klip, hvor han lige kysser med Tyra Banks.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar