tirsdag den 24. september 2013

Drizzy-day! Det mener anmelderne om det nye album


I dag har været a Drizzy-day. Drake udkom med nyt album og ny musikvideo. Beefysauce viser musikvideoen længere nede og samler op på, hvad nogle af de amerikanske anmeldere har skrevet.

Albummet "Nothing was the Same" har generelt fået fine anmeldelser. Og Drizzy bliver sammenlignet med Kanye og Jay Z, der også har udgivet nye album i år.

Hos XXLmag, hvor albums får karakter fra Small til XXL får Drakes nye album karakteren XL. Godt gået. 

 Hos Washington Post konstaterer man først og fremmest følgende fede fakta om Drake. Nemlig at han rappede ordet "I" 420 gange på sit debutalbum "Thank me Later". Det var næsten dobbelt så mange gange, som Kanye West, som ellers er temmelig selvglad, nævnte sig selv på sit debutalbum "The College Dropout".

"It Works" skriver Washington Posts anmelder, der påpeger, at der er skabt en betydningsfuld åbning for Drake, fordi at Jay Zs nye album viste en Jay Z, der var skræmmende ude af trit med virkeligheden.


Pitchfork
giver albummet karakteren 8.6 og skriver blandt andet: "As Drake albums go, this is the Drakiest". Og påpeger, at der intet kompliceret er ved albummet.

 Huffington Post udnævner den følsomme Drake til kongen af melankoli. Mens albummet "Take Care" skulle spilles med vinduerne nede, så skal det nye album i stedet lyttes til alene med høretelefoner på - melankolien er i centrum her. Men man kan samtidig mærke at Drake bliver mere og mere selvsikker.

Og så slutter vi af hos Rolling Stone, der har givet albummet fire ud af fem stjerner. 

Men det var ikke alt, der skete for Drake i dag. Samtidig med den ny plade, blev musikvideoen til "Hold on we're going home" også offentliggjort. 
Vi har ventet meget længe på denne video. Og nu er den her altså. Drakes video til "Hold on we're going home".

Musikvideoen foregår i Miami i 1985. Drake er iklædt hvidt suit. Desværre bliver hans dame kidnappet af en bande. Men Drake har killer-indstinkt og gør alt, hvad der står i hans magt for at redde kvinden.

Kan vi lide det? Ja, det kan vi sgu.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar