fredag den 20. september 2013

Anbefaling: KOOL A.D - en rapper som vi elsker


Kig lige på ham girls? Er han ikke dejlig?

Hvis der er en fyr, som vi elsker på Beefysauce, så er det sgu bare KOOL A.D. Og her kommer en anbefaling til at tjekke ham ud, hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvis du ikke kender ham, så kan det måske være, at Queens-gruppen Das Rascist ringer en klokke? Det band var han nemlig med i tidligere.

I virkeligheden hedder KOOL A.D Victor Vazquez og er 30 år gammel. Han har både italienske og cubanske rødder. Han har en bachelor i engelsk og ja, så kan han også spille trommer.

San Francisco-rapperen har udgivet en del mixtapes. Både i det hele taget, men også i de seneste par år: 'The Palm Wine Drinkard' '19', '51' og '63' blandt andet. Og de er dejlige og gratis til download og er ikke mere end et par google-søgninger væk fra dig.

Nå! Men en varm august-dag var han på besøg hos Heretoday, et amerikansk musik-site, hvor han gav et par numre. Tjek dem ud. For det her er bare superdejlig og sprød hiphop!Derudover er han også med i et samarbejde, der hedder Kool & Kass, der er super sweet. Tjek det ud her:

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar