lørdag den 3. august 2013

Vanguard i weekenden - vi prepper dig: Doom

 Okay noget af det vi tripper allermest over overhovedet, er annonceringen af Doom. Især DJ Sauce ææææææææælsker ham - det har hun lært af sin storebror.
Fyren ser cirka sådan her ud:
Han er lidt ligesom BeefySauce i og med at han kører en incognito-stil. Han har altid sin metalmaske på, når han optræder i de diverse sammenhænge. Han kører sit eget show under navnet MF Doom, han har lavet noget med Danger Mouse (ham fra Gnarles Barkley) under navnet Danger Doom, så har han lavet noget nyere under navnet JJ Doom sammen med en eller anden fyr og også med Madlib under navnet Madvillain - som også er gigadope!

Han er meget produktiv og har lavet meget mere med mange flere.
Hans store force er hans rim eks. kan I høre lige her, hvordan han med lethed rimer på en islandsk vulkan, den med askeskyen, nemlig Eyjafjallajokull

"..the fire vocaled/Ash and molten glass like/Eyjafjallajˆkull/The volcano out of Iceland'
Ovenstående nummer er fra JJ Doom, og vi kommer nok til at skulle forvente et rent MF DOOM sæt i dag. Hviket heller ikke er en skid dårligt, for tjek lige de her numre ud (Hvis "One Beer" bliver spillet, så skal man bare bede til ikke at være i nærheden af BeefySauce, dat shitz be off da hook!)

                                                                          "One Beer"

                                                                              "Air"

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar