mandag den 29. juli 2013

Vanguard i weekenden - vi prepper dig: Ponyblod


 Først og fremmest, så skal du huske at købe din billet til ballet - vi tripper for vildt over at vi skal afsted, og over at det er lige om lidt!

Så skal du huske, at der kommer masser af virkelig fed hiphop, og at vi nok skal hjælpe dig til at komme til at se eller høre det, som du ikke må gå glip af.

I dag er det Ponyblod. Det vigtigste ved Ponyblod er, at det udtales ligesom hesten, og så på dansk, altså påååniiii og det sidste ord er det, som flyder i dine årer, udover hiphop altså, nemlig blod. Så påniblod.

Så kommer musikken, og den er jo også rimelig vigtig. Gruppe består af to kendte navne i dansk hiphop Khal Allan og Tue Track - wow siger vi lidt.


Det her nummer "Med Måde" er hittet, og det er sgu ret dope. Nogle gange lyder det lidt som Balstyrko, men heldigvis ikke alligevel - det blev sgu lidt for efterskolet til Dj Sauce..

Tue Track spiller også på festivallen med Malk De Koijn, mens Allan kun optræder med ponyen. Han Er ellers med i Organiseret Riminalitet, men de giver altså ikke et nummer.

Vi glæder os til at give den op på søndag og mon ikke vi også skal baske lidt med ørene... Khalen er alligevel den lækreste Allan vi nogensinde har set!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar