torsdag den 31. januar 2013

BEEFYSAUCE DIGGER ikke NICKI MINAJ

Vi er normalt fulde af love. Vi digger alle jer, og totalt hinanden og vil generelt gerne bare have hiphop og rap ud til masserne -som Hvid Sjokolade sagde "Hiphop er mer' end hva' du ser".
Men man må trække en grænse. Og uanset hvor meget drengene gerne vil op i den big ol' ass, så kan det altså ikke være rigtigt, at vi bare skal lade alt flyve under radaren. Ja, du ved det, vi snakker om Nicki Minaj.

Skal vi kort beskrive hende for de ikke indviede, så kommer det her:
Hun er fra Trinidad, men hun snakker helt almindelig amerikansk, bortset fra når hun leger, at hun er fra England eller at hun er en mand. Hun har en kæmpe numse og rimelig store meloner, og så går hun meget med paryk. Hun har nogle forskellige alteregoer, der også er rimelig irriterende. Og hun rapper. Og synger. I starten var hun faktisk rimelig fly, og efter at hun medvirkede på Kanye Wests "Monster", så var forventningerne høje. Og så blev hun lort.

Her er et klip fra back in tha day. Hun er rimelig tight og vi digger altid når piger er piger, og ikke prøver at lyde mandeagtige. (spol frem til 00:40, der er ikke nogen grund til at høre det der new shit)


Hun ser rimelig ghetto fab ud og det lyder rimelig dope; hun er altså ret sej her.
Så skete der ligesom et eller andet: Hun begyndte at tage mærkeligt tøj på og snakkede britisk og som "en dæmon".

Hun begyndte at "rappe" om rumskibe, om barbie, om slik, og om at hun hedder Roman (ikke som bogen). Det er ikke særlig hiphop, og bortset fra at hun laver diss-tracks til Lil' Kim og knalder rappere, er der ikke meget cool dame tilbage.
Hun ser sådan her ud nu:
Og lyder sådan her:

Vi gider det sgu bare ikke rigtigt.. Alle pigerappere behøver ikke at falde ind i de gængse stereotyper, men hvis vi skulle vælge mellem nye og gamle Nicki, så er der ingen tvivl: Vi vil hellere have vores bad bitches sådan her


Ps. fik vi sagt, at hun er med på "Hits for Kids vol. 28" ? Hun er totalt fritterhitz... shiat....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar