lørdag den 2. december 2017

Hiphop julekalender: 2. december: DMXmas

                               http://thefreshcommittee.com/file/2017/11/snoop-dogg-christmas-759x500.jpg
Så blev det anden december, så skal du kun sove 22 gange før, du får noget, du ikke har brug for/ noget din søster på dagpenge har lavet (*host host pas på Dj Sauces brødre) eller noget mega fedt fra din hiphop-homie.

Indtil Dr. Jesus' føller vil Beefysauce give dig et tip om dagen til, hvordan du kan gøre din december mere hiphop.

                                https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=153983505

I dag skal vi snakke lidt om en dawg, som vi nævnte i går, nemlig DMX. Meget kan man sige om ham, han virker rimelig meget som en sjoller, han har arrangeret hundeslagsmål, haft ulovlige våben og en masse andet, som står i POPOs analer, han er mega junkie - han døde sidste år, og fik sådan noget anti-OD-næsespary - , men når alt kommer til alt, så har han bare en vilderen, fly og sej stemme, som Mystikal kan prøve at bite alt det han vil. Ingen kan ramme den form for smadret-hed, som DMX kan.

                             http://www.topdrawersoccer.com/the91stminute/wp-content/uploads/2012/12/DMX-rednose.jpg

Men BeefySauce, det skal jo handle om jul? Jamen bare rolig venner, det gør det også nu, for DMX har lavet en julesang!!!! Eller rettere sagt, han har lavet en meget DMX-agtig udgave af "Kender du den om Rudolf" eller som den hedder i Burgerens land "Rudolph the red-nosed raindeer".

Det startede med, at han blærede sig med, at han kunne huske teksten i et interview for 5 år siden:

Men nu har han givet os alle en tidlig gave i form af en studieindspillet version af bassen, om er tilgængelig på Spotify (og her self!) - Tak for det DMX, nu kan vi være cool samtidig med at vores engelske mormor kan synge med:


Have a merry DMX-mas! Og husk at blaste nummeret, når du kværner pebernødder med dine hiphopvenner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar