søndag den 17. december 2017

Hiphop julekalender: 17. december: En nostalgigave

                                              https://i0.wp.com/radaronline.com/wp-content/uploads/2014/12/Snoop-Dog-Disneyland-Christmas-01.jpg?fit=1380%2C880
Så blev det syttende december, så skal du kun sove 7 gange før, du får noget, du ikke har brug for/ noget din søster på dagpenge har lavet (*host host pas på Dj Sauces brødre) eller noget mega fedt fra din hiphop-homie.

Indtil Dr. Jesus' føller vil Beefysauce give dig et tip om dagen til, hvordan du kan gøre din december mere hiphop.

Julen er hyggen og chillningens tid, så i dag smider vi jer en lille hyggegave.. Altså, det er mere en anbefaling, men U gotta spread da love for da hiphop community:
På Youtube er der en kanal, der hedder "Rewind90 Danske 90'er Hip Hop Bånd" -smæk bare computerpilen på navnet, så kommer I til kanalen. (se trailer for kanalen herunder):Vi ved ikke, hvem der driver kanalen, men de er såååååååå søde. Tjek bare beskrivelsen af kanalen:
" denne gruppe deler vi perler på bånd i dansk hip hop fra 90'erne. Har du guld liggende, men ikke har mulighed for at digitalisere det, så send en mail på jegharguld@gmail.com så finder vi ud af at få det online" Sjøst, er det ikke sødt?! Det er jo præcis dét det hele handler om i hiphop, SPREAD THE LOOOOVE!


De fleste af videoerne på kanalen er programmer fra "LoveHurts" med Michael C.U.P. og Allan Skjærn som værter, og det program var BOMBEN! Det var danmarks eneste Hiphop tv-program og blev filmet ude på Dutten (DTU) og viser reportager fra Pulejam, interview med Malk de Koijn, nye fede musikvideoer anno '97 og hiphop stilO til den helt store guldkæde! DESUDEN er der et interview med Hvid Sjokolade, og det gør os jo bare til instant fans! (nyd den skønne sydsjællandske dialekt alle tre medlemmer smider ud i atmosfæren)
Tjek det ud og nyd søndagen i chillning med LoveHurts <3

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar