torsdag den 14. december 2017

Hiphop julekalender: 14. december: Julekort fra Migos!

                                                          http://img.thedailybeast.com/image/upload/v1493052367/galleries/2011/12/11/celebs-dressed-as-santa-christmas-beyonce-katy-perry-and-more-photos/stars-dress-for-christmas-gal-snoop_owmcrf.jpg
Så blev det fjortende december, så skal du kun sove 10 gange før, du får noget, du ikke har brug for/ noget din søster på dagpenge har lavet (*host host pas på Dj Sauces brødre) eller noget mega fedt fra din hiphop-homie.

Indtil Dr. Jesus' føller vil Beefysauce give dig et tip om dagen til, hvordan du kan gøre din december mere hiphop.

I dag tænkte vi, at vi ville vise jer mere af al den julepost vi får. Som hiphopblog får man jo julekort fra nær og fjern, og dem vil da voldgerne dele med jer; Sharing is caring! Vi har scannet dem ind på vores fars gamle fax, så kvaliteten er måske lidt falmet, men tag ikke fejl: De her julekort er så ægte, som de kan blive.

I år har vi fået et julekort fra drengene fra Migos. Det er egentlig ret sjovt, for vi kender dem ikke så godt.. Vi skrev et indlæg om dem i 2013, hvor vi troede, at Migos var een fyr (og vi diggede det ikke særlig meget..) Men drengene er viiiildt flinke og de har en crazy fly tøjstil! Men de er altså ikke så gode til at rappe - men altså, alle de ting kan Dj Sauce bare relatere MAX til, så det venskab skal da bare blomstre! Nå, men her er julekortet fra dem - peep lige, at den enes hoved er i en saxofon!Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar