tirsdag den 27. juni 2017

Hvor kan I egentlig fange os på Rosseren 2017?




Yoyo homies, vi er landet godt og sikkert på Rosseren igen i år, men I går sikkert og tænker over, hvor fa'n I egentlig kan få en bid af den lækre bøf med tilhørende sååååås. Det skal I da ikke gå og have neder over, så vi kan lige smide jer nogle pointers til, hvor I kan finde festivalens mest fly chicks (vi er nok okay meget i selskab med vores høje homie MC Goldfinger aka. Fou'Schou).


Men altså vi bor i Get a Tent i år, og det er bag Orange Scene, og det skal vi sgu nok blive happy for, så vi kan hjem og skifte, hvis vi ser nogen sporte det samme fly gear som os


Af hiphop og rap skal vi se og høre Nas, Digable Planets, Gucci Mane, Ice Cube, Princess Nokia, Young Ma, Bryson Teller, Clams Casino, Freddie Gibbs, Jah9, Justice, La Mambanegra, Noname, Playboi Carti, Snow Boyz, Avalanches, og Wiki. - vi skal selvfølgelig også se andet end rap og hiphop, bare rolig, we be not only broad on da ass, men osse i vores musikvalg.


Vi skal max have spaghetti (gad vide hvor mange $€ vi skal af med i år?) Tarteletter i den der gamle bod ved de crazy dame-nitrit-pishuse og millionbøf om lørdagen i det store telt, hvor de flotte piger altid arbejder.


Og så skal Sauce selvfølgelig finde alle de steder, hvor de har hendes yndlingsdrink: Long Island Iced tea <3

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar