onsdag den 29. juni 2016

I dag starter musikken: Tre hiphop-agtige koncerter, der blir en fest!


Så det sgu i dag!

Vores spliff er hentet og tørshampooen og fleecetrøjen er pakket i rygsækken! Og Sauce har været inde og inspicere pladsen og kan berette, at Spaghetti 45 hedder spaghetti50 i år og at hvidløgsbrødene endnu engang er steget 75 pct i pris.

Vi er klar til at begynde musikdagene! Sauce befinder sig allerede på pladsen, og mens du læser dette indlæg cruiser Beefy på vej mod pladsen for at blive forenet med dit crew og ikke mindst den kære Sauce!

Beefysauce har det ærlig talt som juleaften føltes da vi var fem. Eneste forskel er, at vi skal have masser af bajere og have det endnu mere lir end da vi var fem.

Vi skal have en fest!! Hvis du vil have en hiphop-fest, så er tre koncerter, som vi næsten tør garantere, at der blir ild i:

1. Action Bronson: Onsdag på Avalon kl. 19.00

Vores yndlings hiphop-bamse kan ik' andet end være klar. I tirsdags var han på Christiania og har sikkert fundet nogle gode boder derude, selvom pusherstreet jo er  væltet. Nå, men Action Bronson elsker jo DK og alt vores dejlige mad, så vi er sikker på at han fyrer den af..... (Med mindre han er for mæt).

Prøv lige at tjekke det her nummer ud med ham:


2. Wiz Khalifa: Onsdag kl. 23.30 på Arena
Wiz Khalifa kan sagtens komme på scenen og være så skæv, at han ikke ved, om han står i Indien eller Ishøj, men vi han har sangene til at skabe en fest, så det håber vi virkelig, at han har tænkt sig at gøre!

3. Macklemore & Ryan Lewis: Torsdag kl. 21.30 på Orange Hey vi står efterhånden ved, at vi sagtens kan finde på at spille Macklemore og Ryan Lewin på, når vi står på steppen ovre i fitnesscenteret, så derfor tror vi altså også, at den her koncert kunne blive god. Vi tænker lidt stemningen fra Nicky Minaj sidste år. Vi skal altså helt sikkert forbi og synge med på den her:

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar