søndag den 10. maj 2015

Hvis man ik' skal på Roskilde i år; tag til Sverige


Hvis man ikke skal på Roskilde i år og høre Kendrick Lamar og Run the Jewels og damen med den store numse, så findes der et ganske udemærket alternativ, nemlig Way out West i Gøteborg.

Vi har ikke selv været der, men har hørt meget godt om den. Vi forestiller os Vanguard Festival i lidt større format. Og så ligger Gøteborg ca. fire timer væk i tog, seks timer i bus og to timer i fly.

Og nu tænker du jo nok; okay point taken, Gøteborg er tæt på, men hvem kommer og spiller? Og der kan vi bare sige, der kommer rigtig meget god musik til Way out West i år.

Hiphop-wise byder Way Out West på Tyler the Creator, Run the Jewels og I Love Makonnen(Er det ikke et underligt navn?), men der kommer også virkelig mange andre seje navne, som War on Drugs, Patti Smith, Future Islands, Amason(skønt band, tjek det ud) og vores gamle fest-favoritten Todd Terje, som vi så til fest i DGI-svømmehallen under Distortion sidste sommer.

Vi overvejer stærkt at tage afsted, fordi der både er godt stuff for hiphop-hjertet og til det gamle teenage-indie-hjerte, der jo stadig banker stærkt....

Vi holder jer selvfølgelig løbende opdateret omkring Way Out West-programmet!

 Det koster i øvrigt

Way Out West ligger derudover i midten af august, fra d. 13.-15. august. Meget skønt tidspunkt, ik. Billetterne koster 1940 svenske kroner. Og som en service har vi da været inde på gode gamle  valutakurser.dk og kan derfor fortælle, at det svarer til 1557 danske kroner.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar