torsdag den 12. marts 2015

Hiphops dårlige ry #103848032

Noget BeefySauce altid har haft på forsædet af vores hiphoptoyota, er, at hiphop er all about da looove: Love til dine homies, til din familie, da street og dit hood, love til musikken og love til den kreative kultur og at kunne udtrykke sig.Som med så meget andet er hiphop en kultur, der hele tiden formes af de, som bruger og færdes i den. Altså det er jo for eksempel ikke Run DMC, der har opfundet kasketter, men de har gået med dem, og det har mange andre også, og så er det li'som blevet en almindelig ting i kulturen.

Nå, DJ Sauce laver da vist noget med kommunikation hva'?! shhhiiiiiaaaat det var en lang intro, det noget, der en'li' er noget lidt andet, og alligevel så ikke:Hvis I har set Beverly Hills, eller bare én eller anden American Pie film (kom nu, jeg ved, I har set lortet med en halvfed på homies!), så kender I til de der frat-houses, hvor det er en masse unge, der bor sammen, og man skal søge om at komme ind og alt muligt.

NU er der altså en gruppe fyre, som er blevet smidt ud af deres frat house SAE i Oklahoma, fordi de har (lavet og) sunget det her:
"you can hang him from a tree, but he can never sign with me. There will never be a nigga SAE"

Altså, de vil ikke have nogen brune medlemmer EVER. De her røvhuller er selvfølgelig blevet smidt ud af uni (FRYD!), men selvfølgelig ikke før, de prøvede at bortforklare hele misseren: VI HAR LÆRT ORDET NIGGA FRA HIPHOP!

Sjøst?! Really?! Gu' har de røv. Forhåbentligt har de lært det fra deres historietimer, men på den anden side, har de jo ikke rigtig lært noget af historien, så deeeeeeet.I hvert fald gør sådan noget shit BeefySauce megasad, for der er ikke nogen der skal droppes, bare fordi de er brune -eller noget andet for den sags skyld! Men osse fordi det der flyder i vores årer, er hiphop, og det har altså ikke gjort os eller nogen andre noget ondt. Det har lært os om at elske, danse, rappe, chille og alt mulig andet lækkert her i verden, og så er det sgu tarveligt, bare at give hiphop skylden for alt muligt urelateret shiatzzz.

World: Stop med at give hiphop eller rap skylden for at være en lorteunge.

Ooooooog nu er vi happy igen :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar