mandag den 27. november 2017

Turn back time; De bedste Beefysauce-indlæg gennem tiden

Hey, skal vi ikke have os et dejligt kig ned af memory lane og tage et kig på nogle af alle de dejlige indlæg, vi har lavet gennem tiden?

Ikke alle har været med fra hjemmefødslen af Beefysauce, så lad os her vise jer alle, hvad der ligger nede i gemmerne på bloggen.


Første fede turn back time er sgu bare til dengang, hvor Sauce interviewede Trugoy the Dove fra De La Soul:

"Dj Sauce: Var det ikke vildt at spille udenfor?
Trugoy: Det gør vi rimelig tit, så det var sådan lidt, som det plejer, når vi spiller udenfor
Dj Sauce: Men hvad er forskellen mellem at spille udenfor og indenfor?"

Læs svaret og resten af det monsterfede interview lige her.

Du kan læse flere af vores interviews med Pato Siebenhaar, Specktors, Benal, Pede B, Guilty Simpson (klik på navn og kom til indlæget) og mange flere, hvis du trykker på vores 'Interview-fane' oppe i venstre hjørne ellers bare klik her, hvis du er blind og ik' ka' se den.

Et af vores mest læste indlæg, som bare altid ligger og genererer klik er vores indlæg om, hvem rapperne dater i øjeblikket. Det kan du læse lige her.


Og hey, skal du til Berlin til jul, nytår eller i foråret? Så tjek lige vores hiphop-guide ud, som vores Head of Production skrev, da hun var udstationeret for os i Berlin i et helt år. She know them tips to tha city of Berlin!

Læs vores mega hiphop-guide til Berlin lige her

Der var også dengang, hvor vi lavede en fly oversigt over alle de crazy outfits, som Kanye West har haft på i løbet af de sidste ti år. Blandt andet det der lyserøde velourset. Vi ville sgu gerne se ham i det endnu engang. Læs indlægget lige herBeefysauce har aldrig været bange for at skrive om politik her på siden. 

Læs for eksempel indlægget, hvor vi giver et bud på, hvem der skulle være ministre, hvis det stod til os. Snoop Dogg som sundhedsminister? "Beefysauces bud på de nye hiphop-ministre"Eller hva' med dengang, hvor hele G8-topmødet havde taget deres nye Beefysauce-net med? Læs: "International swagger"
Der var også dengang, hvor Birthe Rønn blev fyret og Snoop viste sig som en sand ven i nøden.
Læs: "Den sande historie om Birthe Rønn"


I har altid været glade, når vi har skrevet nogle fede ting om os selv. Så skulle der bare snages i Beefysauce-pigerne, og vi er bare happy for interessen altså! Hvis du ikke har læst de fede indlæg om os selv, så tjek det her ud:

Nytårsinterviewet med Beefysauce-pigerne: "Sådan gik det ned for os i 2013".

Dengang vi skrev eksamen: "Derfor har vi ik' opdateret bloggen alt for længe"

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar