torsdag den 2. oktober 2014

De her opturen ting kan du lave i weekenden som starter i dag!

Tiden er crazy og før man har set sig om er det sgu weekend igen! (medmindre ugen er gået vildt slow selvfølgelig). Sydpå i Venedig køres weekenden i gang med stille og rolige 25 grader.

Nå, okay, men det er weekend og i København er man lidt efterårs-blue og er begyndt at overveje at tage michelin-jakken frem igen. Men bare rolig homies, der er masser af hiphop aktiviteter til weekenden, som både kan foregå indendørs og udendørs!

FØRSTE TING DU KA LAVE
Den første ting, du kan gøre er, at prøve at finde nogle billetter til Common-koncerten d. 14. november. Klik bare HER og køb billetten og glæd jer til at høre nogle dejlige numre!Eller også kan du starte weekenden allerede i dag og tage ud på Loppen I DAG, altså som i aften, torsdag, og høre SLUM VILLAGE, som jo er J. Dillas gruppe! De spiller kl. 20.30, men mon ik' først de går på til hiphop-tid? Så du kan godt nå en burger og bajere på Nemoland først! Tryk HER for at se facebook-eventet.

Herefter kan man tage ud til THRST på bakken, hvor musikken er lige efter vores hoved! Det facebook-event finder du ved at klikke HER.

ANDEN TING DU KA GØRE
Hvis man os' gerne vil høre noget danskproduceret rap, så er der også en anden mulighed.
Producerkollektivet Stoned Academy har levet en tryg tilværelse i den københavnske undergrund siden 2004. Men nu fejrer de deres ti års jubilæum med et "moderknepper af et mixtape", som i kan downloade ved at trykke lige HER.
"En stak benhårde instrumentaler, remixes, og originale numre featuring vokalister fra Raske Penge til Inspectah Deck. Velkommen til 10 års rå hiphop – velkommen til Akademiet."TREDJE TING DU KAN LAVE I WEEKENDEN
Hæng med dine homies, hvis de ik' bor i udlandet og nyd, at I måske kun bor 10 minutter fra hinanden.

FJERDE TING DU KA GØRE (NOK MEST SØNDAGS-TINGEN)
Når nu det blir' søndag, så tænker du helt sikker: "Fede nok forslag Beefysauce.dk gav mig til weekenden, dem ska' jeg da lige researche lidt på, for hvem er de?". Og vi vil sige gør det! Vi har jo over 500 indlæg her på bloggen, og går man langt nok tilbage, så ligger der altså nogle gode pinlige af slagsen.

Hva' med for eksempel at tage et kig på det her, fra dengang hvor vi stadig lavede numre i 2010. HER  

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar