lørdag den 30. august 2014

SÅ SKETE DET EFTER FIRE ÅR OG OVER 500 INDLÆG

 


SÅ HAR VI I BEEFYSAUCE FÅET VORES FØRSTE DJ-JOB!

Vi er selvfølgelig totalt nervøse, i tøjkrise og har våde håndflader allerede! Nå, men kære Beefysauce-læsere I har jo om nogen fulgt os på denne vej. Så vi tænkte, at vi ville fortælle lidt om vores forberedelser til den store dag, og så kan I måske give os nogle råd med på vejen. I er helt sikkert mere rutinerede djz end os!

Okay, vi har fundet 8 gode råd på nettet til det første dj-job, som vi vil gennemgå her!

1. Take your time
 Første råd siger, at man skal give sig god tid til at øve. Og det vil vi sige, at vi har gjort. Vi har hørt en del musik gennem de seneste år, elsker Rihanna og har også øvet os i at scratche, se selv her:

2. Use the tools you’re familiar with 
Vi bruger vores fingre og gode musik-øre og bajere til at holde os glade og cool. Scratche kan vi også. Mest Sauce godt nok.3. Play to the crowd
Det kan vi i hvert fald finde ud af. Og vi har også øvet en lille dans. (Beefy er gammel jazz-ballet-danser)

4. Never leave home without a plan B
Vi har ingen plan B.

5. Show up early.
Vi kommer klokken 16.

6. Plan out your set
 Rådet siger, at man skal starte stærkt ud og også slutte stærkt. Nogle råd til hvilke sange? Ellers skal vi sgu nok finde på noooooget. Men apropos 'sæt', så blir tøjet nok noget ala det her:


7. Promote the gig
Det er dét, vi gør her. Vores venner kommer desuden eftersom, at det er vores vens fødselsdag.

8. Bring a trusted sidekick
Vi stoler okay meget på hinanden i Beefysauce. Okay Sauce meddelte godt nok Beefy, at hun ikke måtte sætte provinsiel musik på. Og at Sauce skulle godkende hver sang, som Beefy sætter på. Bare fordi jeg fik forslået at spille 'hip hurra det min fødselsdag'. Optimalt sidekick. Lidt lige som de her to faktisk:

2 kommentarer:

  1. Hvor skal i Dj'e henne??

    Mvh Esben

    SvarSlet
  2. Uh, tillykke med Dj-jobbet! Hvor fedt for jer! Haha, jeg elsker virkeligt jeres sarkasme. Held og lykke med jobbet! Det skal nok gå godt.

    SvarSlet