tirsdag den 1. juli 2014

YO det her skal du pakke til Roskilde, homie! VI er totalt klar til Roskilde! Sauce har varmet op i teltet og på pladsen siden i går, og Beefy er ved at klar til at tage sit sidste civiliserede bad!

Anyhoodlez - vi selvfølgelig klar med en pakkeguide til jer, der skal afsted enten i dag, i morgen eller på torsdag eller any otha day!

Her er de totalt elementære ting at tage med dig på Roskilde, hvis du vil gøre det tha hiphop way lissom os!For det første vigtigt med nogle plaster - enten til at være lisså cool som Nelly - eller bare til din vens vabel. Derudover selvfølgelig den der goldchaaaiiin og så selvfølgelig weedpapir som pakkes, så det ikke går i stykker!

Det her er nok egentlig det aller vigtigste punkt. For fanden - husk at tage dit bedste crew med dig! De skaber den allerbedste fest, de rydder op efter dig, de slås for dig og følger dig hjem i teltet bagefter, du har ørlet. Så helt klart fed investering at tage de bedste homies og crew med - det gør vi selv.

Derudover; husk tandstikker. Intet mærke foretrukket(men vi ka godt lide dem, der smager lidt af tandpasta.) Og nåja husk også kontanter, det sir sig selv!

Okay okay, sidste punkt var vigtigt, men disse ting er også rimelig fede at have med sig på festival. For det første handler alt jo om at få den rigtige sun-brille! Beefy leder konstant efter en hurtig 90ermodel, men det er ik' lykkedes. Skal du have penge fra forsikringen, så husk også en diskret lås til teltet. Og nåja, selvfølgelig skal man bare have nogle fede strømper på. Bare tæer i sneakers er fandme for nasty, ok?Gør som Nicki Minaj og medbring en dejligt stykke formelt sexy dress og ja, fuck alt og gå ned af cropped-top-vejen. Uanset om du er tynd eller tyk, så vil det blive taget vel i mod.

Husk også vådservietterne, det er pretty hiphop at være fresh and clean.


Og til sidst, så husk lige din southernplayalisticcadillacmizik-lp, så du kan få en autograf på, efter du har svedt igennem i pitten torsdag kl. 18.30 foran Orange Scene!

Og vil du have endnu mer inspiration har vi endnu en guide her med nogle temmelig andre ting. LINK.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar