torsdag den 3. juli 2014

Skatebanen - en 3kapitlet føljeton: kapitel 1: Hvad der går ned om dagen

Yo homies og homettes, vi håber at I har det lir, uanset om I er på Rosseren eller på Bornholm eller hvor man nu er, når man ikke er her, hvor det sneer.Som hiphoppper er der mange fede ting at lave på Roskilde, bl.a. er Skatescenen, eller SkateCity, som det hedder, fed og vrimler med lækre mennesker, musik, drinks, bajere og hvad hjertet ellers kunne begære.

Om dagen er der skatere - både boards og skøjter - og Thank Ya JESUS! så er alle løbehjulene væk <3

Vi spurgte lidt rundt omkring, om folk bare var skatehajer eller hvad de ligesom trippede over. Stemningen var klar: For da chicks var det fedt at se lækre fyre gøre deres ting og Them boyz håbede på, at lidt af sejheden kunne smitte af på dem (det er i hvert fald vores tolkning)

Stemningen er altså at skatecity er et fedt sted at hænge ud og at man kan ligge og gøre sig til og drikke et par bajere stille og roligt med musik - men ikke alt for høj musik. Lyden er god og alt er, som det skal være.

At dømme ud fra det kluns folk sporter, er det ikke kun hiphoppere og gadebananer, der hænger ud her, poptøzer og andet kuvøseguf, samt alle dem der er begravelsesklar a.k.a. kun går i sort er velkomne og blander sig ind i det vanlige crowd, lidt ligesom på det her billede:Vi har altid givet den op for skate, sendt luftsnav rundt til alle og bare sagt Mmmmmmm, MEN SÅ...............
(læs næste kapitel i morgen på bloggen og få den crazyass udvikling med!)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar