mandag den 12. maj 2014

Download nyt album fra tidligere Das Racist-rapper


Så er der nyt fra tidligere Das Racist-rapper Kool A.D, som er en af de rappere, som vi rigtig godt kan lide her på Beefysauce! Han har udgivet et nyt album, og du kan kvit og frit downloade det - eller give en skilling, hvis du har lyst til det!

Siden Kool A.Ds tidligere gruppe Das Racist stoppede samarbejdet for et par år siden, har Kool A.D udgivet en del materiale. Han har blandt andet udgivet tre mixtabe, der hedder '19', '53' og '63', hvor der er nogle fede numre på. De er ikke mere end et par google-søgninger væk fra jer! I december udgav han også et album, der hed 'NOT O.K', om det ny album er en kommentar til det, er vel nærliggende at tro.

Læs også indlægget:  "KOOL A.D en rapper vi elsker"

Det ny album indeholder 11 solide numre med featurings med blandt andet Toro Y Moi, Talib Kweli, Mr. Muthafuckin’ eXquire, Boots Riley, Lakutis og Issue. Der er en god summervibe over albummet. Vi havde jo egentlig håber, gættet og troet, at KOOL A.D kunne være en potentiel Roskilde-booking, men didn't happen! Så må vi i stedet høre albummet i sommervejret, som kommer til DK Torsdag og fredag, O.K?

Download Word O.K her

Åbningsnummeret hedder 'Open Letter' og er instrueret af samme mand, som også instruerede Kanye Wests video "Bound 2". Og bortset fra det, så er det et dejlig nummer, så hør det lige, ik?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar